پنل پیامک،پنل پیامک رایگان،سامانه پیامک رایگان

نمایندگی پنل پیامک- پنل پیام کوتاه-پنل پیام کوتاه رایگان و ارسال انبوه پیامک در سایت پیام رسون

پنل پیامک،پنل پیامک رایگان،سامانه پیامک رایگان

نمایندگی پنل پیامک- پنل پیام کوتاه-پنل پیام کوتاه رایگان و ارسال انبوه پیامک در سایت پیام رسون



نمایندگی پنل پیامک- پنل پیام کوتاه-پنل پیام کوتاه رایگان و ارسال انبوه پیامک در سایت پیام رسون

بایگانی

۴ مطلب در دی ۱۴۰۳ ثبت شده است

علت محبوبیت سامانه پیام کوتاه پیام رسون چیست ؟

1403-10-24 18:50:56 20  0  0

با تایپ سامانه پیامکی در جستجوی گوگل، متوجه خواهید شد که چقدر سامانه پیامکی مختلفی وجود دارد که هر کدام خود را به نوعی معرفی کرده اند. و شما مخاطب عزیز حق دارید که سر در گم شوید.

حال برای انتخاب یک سامانه پیامکی که بتواند نیاز شما را برآورده کند لازم است که زمانی را صرف کنید و در مورد مشخصات شرکت های ارائه دهنده تحقیق کنید تا بهترین بهترین را متناسب با کار خود انتخاب کنید.

در این بین هستند شرکت هایی نظیر پنل پیامک شیراز که با ارائه متفاوت ترین و کاملترین پکیج ها می‌توانند نظر اکثر مخاطبان را به خود جلب کنند و به همین دلیل است که پیام رسون را یکی از بهترین پنل پیامک شیراز معرفی کرده اند.

ما  در این مقاله میخواهیم خودمان را به شما معرفی کنیم و علت اینکه در طول سال های فعالیت توانسته ایم  بین مردم محبوبیت زیادی داشته باشیم را برایتان بازگو کنیم .

تا پایان با نمایندگی پنل پیامکی پیام رسون همراه باشید .

 

 

 

خدماتی که مشتریان را جذب خود کرده ایم :

 

1_ سی روز بازگشت وجه در صورت عدم رضایت :

با خیال راحت خرید کنید چراکه سامانه پیام کوتاه شیراز با تضمین وجه تا 30 روز این اطمینان را به شما می‌دهد که در کار خود ماهر است و شما در صورت هرگونه نارضایتی میتوانید درخواست عودت وجه کنید.

 

2_ فعالسازی آنی به محض خرید :

به همین سادگی مانند آب خوردن خرید کنید تا رمز عبور و نام کاربری را برای شما ارسال کنیم تا بتوانید وارد پنل کاربری خود شود و ارسال پیامک تبلیغاتی خود را انجام دهید و از خدمات سامانه اس ام اس شیراز لذت ببرید.

 

3_ عدم نیاز به هیچ خدماتی خارج از سامانه :

تمامی امکانات برای ارسال پیامک تبلیغاتی در سامانه پیامک شیراز موجود است و شما را بی نیاز از خارج مجموعه می‌کند.

 

4_ ثبت نام دوره آموزشی :

برای جلب رضایت بیشتر کاربران، علاوه بر بازگشت وجه، می‌توانید به صورت آزمایشی نیز ثبت نام کنید و با خیالی آسوده خرید خود را قطعی کنید.

 

5_ قابلیت ارتقاء :

با ارسال اس ام اس تبلیغاتی آنچنان میتوانید جذب مشتری کنید که شاید لازم باشد برای ارتقا دادن به پنل اس ام اس خود اقدام کنید. شما با اطمینان به پیام رسون آسوده خاطر باشید.

 

6_ مشاوره رایگان :

تیم تبلیغات پیامکی شیراز اس ام اس به شما کمک می‌کند تا با توجه به کسب و کارتان بهترین پنل اس ام اس را تهیه کنید. ما به شما کمک میکنیم تا بهترین انتخاب را با کمترین تعرفه پیامک داشته باشید.

 

7_ تعرفه مناسب :

یک خرید لذت بخش زمانی است که با کمترین هزینه بتوانیم بهترین کیفیت را داشته باشیم. در نمایندگی پیامک شیراز هر دو با هم امکان پذیر است.

 

8_ سرور قابل اطمینان :

ما با راه انداری سیستم SSL امنیت را به طور کامل برقرار کرده ایم. همچنین با ماژول طراحی شده توسط کاربران، به محض ورود به پنل اس ام اس خود، پیامک به صاحب پنل ارسال شده و از هرگونه سوءاستفاده ای جلوگیری میکنیم.

 

9_ ارسال لینک :

با وجود انواع خطوط در نمایندگی اس ام اس شیراز میتوانید بدون هیچ مشکلی، لینک مورد نظر خود را ارسال کنید.

 

10_ ویدئو آموزشی :

ما برای شما ویدئو آموزشی را به صورت تفکیک شده ارسال میکنیم تا در صورت وجود مشکل به آن رجوع کنید.

 

11_ ارسال پیامک آنی وب سرویس :

جهت ارسال پیامک از طریق وب سرویس مانند کد احراز هویت سایت و ارسال پیامک سیستمی، این قابلیت وجود دارد که پیامک شما در کمتر از 5 ثانیه ارسال شود.

 

 

 

پیام رسون : 

ما به دنبال رابطه ای دو طرفه هستیم و از جانب خودمان بهترین را ارئه می‌دهیم و به خود میبالیم که تا به امروز تمامی کاربرانی که به نمایندگی پیام کوتاه شیراز مراجعه کرده اند، راضی بوده و این موضوع باعث شده تا هر روز بهتر از دیروز مان باشیم.

 

جهت خرید پنل اس ام اس از شیراز اس ام اس همین حالا اقدام کنید .

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ دی ۰۳ ، ۱۴:۴۱
sms reson

سخنان شخص رئیس‌جمهور تفاوت شگفتی با سخنان معاونان و دستیاران او دارد. آن‌قدر متفاوت و معنی‌دار که هیچ راهی نیست مگر بپذیریم این یک نقشه است و اصلاً هم شگفت‌انگیز نیست و نوعی تقسیم‌کار است! غیر از این باشد باید پرسید آنجا «دولت با صولت» است یا تشکیلات بی‌سطوت؟! و آیا نتیجه اجتماع «کارشناسان» باید این پراکندگی و پراکنده‌گویی که عواقبی برای کشور دارد، باشد؟
مثلاً با آنکه رئیس‌جمهور درباره مذاکره مستقیم با امریکا سخنرانی یا بیانیه یا حرف دقیقی که رو در رو با مردم باشد، نداشته، دیروز علی عبدالعلی‌زاده، نماینده پزشکیان در اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور گفت «دولت با شفافیت اعلام می‌کند برای مذاکره مستقیم با امریکا آماده است». اولاً از این شخص بی‌ربط‌تر در دولت نبود که این خبر را بدهد؟ یا رابطه با امریکا بخشی از همان توسعه دریامحور است؟! آیا این اصلاح‌طلبان نبودند که همواره می‌گفتند سیاست خارجی باید در وزارت خارجه متمرکز باشد؟ حالا دل به دریا زده‌اند و دستیار دریامحور را به کار موازی واداشته‌اند؟! دوم، دقیقاً کجا شفاف اعلام شده، آدرس بدهید. شخص رئیس‌جمهور یکی دو مورد آن‌هم نه مستقیماً که در جواب خبرنگاران اشاره‌ای کرده که مشروط بوده است، صرف‌نظر از اینکه سخن رئیس‌جمهور در هر دو مورد تناقض ذاتی دارد. در یک مورد خبرنگاری در حیاط دولت از راه دور در این‌باره چیزی پرسید و آقای پزشکیان در حال راه‌رفتن و دورشدن که صدایش کوتاه‌تر و کوتاه‌تر می‌شد پاسخ داد «اول [امریکا]ثابت بکنه که حاضر است به گفته‌اش عمل کنه، بعد بله!» یک‌بار هم در گفت‌و‌گو با شبکه ان‌بی‌سی امریکا (که در چند دقیقه مثل مستند‌های گفت‌و‌گو با کارشناسان پخش شد) رئیس‌جمهور در پاسخ به احتمال مذاکره با امریکا گفت «آنچه نگرانیم و تا حالا ثابت شده و نتیجه نگرفته‌ایم این است که یک عمری است داریم گفت‌و‌گو می‌کنیم و طرف مقابل فشار می‌آورد. باید اطمینان داشته باشیم که هرچه روی کاغذ آمد، طرف مقابل اجرا می‌کند». خب! الان امریکا پیش‌شرط‌های پزشکیان را انجام داده و ثابت کرده که حاضر است عمل بکند؟! و دولت چهاردهم اطمینان پیدا کرده است که هرچه روی کاغذ بیاید عمل می‌شود که دستیار دریامحور می‌گوید شفاف گفته‌ایم آماده مذاکره مستقیم با امریکا هستیم؟!
اثبات اینکه امریکا حاضر است به توافق عمل کند یا نه، با نگاه به «تجربه گذشته» است یا با یک قول دیگر امریکا یا یک امضای دیگری مثل امضای کری؟! اگر امریکا برای عبدالعلی‌زاده یا کل دولت اثبات کرده، بد نیست مردم شیوه این اثبات را بدانند. البته خود دستیار دریامحور به امریکا شک هم دارد و با آنکه ابتدا می‌گوید دو یا سه ماه بعد از مذاکره به توافق می‌رسیم، می‌گوید «آمادگی ایران مشروط بر این است که ترامپ دغل‌کاری نکند، دغل‌کاری یعنی وقتی در مذاکره به این نتیجه می‌رسی که مجبوری امتیاز بیشتری بدهی زیر میز مذاکره بزنی.» خب این زیرمیززدن امریکا را از کجا در ذهن داری آقای دستیار دریامحور؟! چرا به امریکای عزیز گمان بد می‌بری و چرا مردم را از همین‌حالا ناامید می‌کنی؟!
به‌نظر می‌رسد رئیس‌جمهور و دولت می‌دانند که مذاکره مستقیم به این راحتی نیست و حتی اگر از این سو اجازه داشته باشند، شاید امریکا نپذیرد! مانند وقتی که ظریف تقاضای مذاکره مجدد داد و ترامپ در دوره پیشین گفت «نه مرسی!»، اما با تقسیم‌کار می‌خواهند مظنه آن را در جامعه و مسئولان ارشد کشور به دست بیاورند. حقیقتاً اگر این باشد، بازی وقت‌گیر و بی‌فایده‌ای است و این سیاست‌ورزی نیست. 

 

در مورد دیگر علی ربیعی، دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور دیروز در روزنامه اعتماد نوشت با افراد زیادی صحبت کرده و فهمیده که اوضاع خراب است و در آینده نزدیک مخازن نفت خالی می‌شود و باید نفت را هم وارد کنیم و چه و چه، و به رئیس‌جمهور گفته «باید روند‌ها اصلاح شود». باز هم از این شخص بی‌ربط‌تر نبود که به رئیس‌جمهور درباره ناترازی‌ها تذکر بدهد؟! و اگر دادستان دنبال آدم‌هایی می‌گردد که «توی دل مردم را خالی می‌کنند»، خب این هم یکی دیگر! همین آقای ربیعی درباره ترور دیروز دو قاضی نوشت «هروقت روزنه‌ای از امید و گشایش برای حل مسائل پدیدار می‌شود، بدخواهان ایران با خشونت و هدفمند و منافقانه اقدام به ترور می‌کنند.» جالب است که همین‌ها سقوط بالگرد رئیس‌جمهور پیشین را «روزنه‌ای» برای گشایش در امور کشور به دست خود می‌نامیدند و حالا یک عملیات ترور را برعکس تعبیر و بهانه می‌کنند که روزنه‌ای را ما گشوده بودیم، اما بدخواهان بستند. 
دولت باید در تشخیص سوراخ‌های روزنه‌ساز خود و در شفاف‌سازی و برنامه‌داشتن برای آنچه که در سر دارد، خیلی بهتر از این عمل کند. در حال حاضر نوعی بچه‌بازی است، آن‌هم با پیرترین دولت تاریخ قبل و بعد از انقلاب! ما نیز به عنوان روزنامه‌نگار با سه دهه حضور در این عرصه حقیقتاً هیچ دوره‌ای خسته‌تر از این نبودیم که حالا هستیم، از بس که حرف‌های تکراری و ناشیانه می‌شنویم. این حق‌الناس ما روزنامه‌نگاران بر گردن دولت است!

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ دی ۰۳ ، ۱۴:۴۱
sms reson

استارت آپ با هوش مصنوعی

1403-10-11 13:36:08 55  0  0

در قرن نوزدهم میلادی، جهان و به ویژه کشورهایی همچون امریکا، کانادا، آفریقای جنوبی و… با یک پدیده عجیب مواجه شد که «تب طلا» نام داشت. به محض اینکه خبری می آمد که در یک منطقه، طلا پیدا شده، مردم برای یافتن طلا به آن منطقه هجوم می‌بردند. تب طلا آنقدر تاثیرگذار و بزرگ بود که حتی چارلی چاپلین اسطوره، فیلمی با عنوان «جویندگان طلا» ساخت و به این موضوع پرداخت. از این نگاه، شاید بتوان استارتاپ‌های هوش مصنوعی را تب طلای قرن جدید دانست؛ اما اکنون که کمی حواشی مربوط به انقلاب هوش مصنوعی فروکش کرده، شاید بتوان آرام آرام و به دور از احساسات، تصویر بهتری از هوش مصنوعی و استارتاپ های هوش مصنوعی کسب کنیم. در ادامه این مقاله که در سایت سامانه پیامکی پیام رسون به ثبت رسیده است تلاش می کنیم با نگاهی به تاریخچه هوش مصنوعی، فعالیت های کنونی این ترند در جهان و ایران را بررسی کنیم پس تا پایان با نمایندگی سامانه پیامکی پیام رسون همراه باشید . 

 

 

 

تاریخچه هوش مصنوعی
در دهه 1950، نسلی از دانشمندان، ریاضیدانان و فیلسوفانی را داشتیم که مفهوم هوش مصنوعی (یا AI) از نظر فرهنگی در ذهنشان جا افتاده بود و منتظر روزی بودند که چنین تصوری به واقعیت تبدیل شود. یکی از این افراد «آلن تورینگ» بود؛ یک جوان انگلیسی که امکان ریاضیاتی خلق هوش مصنوعی را بررسی می کرد. تئوری تورینگ بر این اساس بود که انسان ها از اطلاعات موجود و همچنین عقل برای حل مشکلات و تصمیم گیری استفاده می کنند، پس چرا ماشین ها نمی توانند همین کار را انجام دهند؟ این تئوری، چارچوب منطقی مقاله او در سال 1950 با عنوان «ماشین‌های محاسباتی و هوش» بود که در آن نحوه ساخت ماشین‌های هوشمند و چگونگی آزمایش هوش آنها را مورد بحث قرار داد.

اما اکنون ما در زمان «داده‌های بزرگ» زندگی می‌کنیم؛ عصری که در آن ظرفیت جمع‌آوری حجم عظیمی از اطلاعات را داریم که پردازش آن برای یک فرد بسیار دشوار است. استفاده از هوش مصنوعی در این زمینه قبلا در چندین صنعت مانند فناوری، بانکداری، بازاریابی اس ام اسی و سرگرمی بسیار پربار بوده است. حتی این تجربه را داشته ایم که اگر الگوریتم‌ها پیشرفت چندانی نداشته باشند، داده‌های بزرگ و محاسبات عظیم به سادگی به هوش مصنوعی اجازه می‌دهد تا مطالب فراوانی یاد بگیرد. ممکن است شواهدی وجود داشته باشد که قانون مور کمی کند می شود، اما افزایش داده ها مطمئنا هیچ حرکتی را نادیده نگرفته است. پیشرفت‌ها در علوم کامپیوتر، ریاضیات یا علوم اعصاب همگی به عنوان دستاوردهای بالقوه از سقف قانون مور عمل می‌کنند.

 

 

 

استار‌تاپ هو‌ش مصنوعی به چه معناست؟
استارتاپ هوش مصنوعی، یک شرکت نوپا است که از فناوری‌های هوش مصنوعی (AI) برای توسعه محصولات یا خدمات نوآورانه استفاده می‌کند. استارتاپ‌های هوش مصنوعی اغلب از پایه‌ای از تخصص در مفاهیم و برنامه‌های هوش مصنوعی برخودار هستند. نقش هوش مصنوعی در استارت‌آپ‌ها دگرگون‌کننده بوده و کسب‌وکارهای کوچک را برای رقابت، نوآوری و ایجاد اختلال در صنایع توانمند می‌کند. استارت‌آپ‌های هوش مصنوعی می‌توانند روی حوزه‌های مختلفی تمرکز کنند؛ از ایجاد سخت‌افزار بهینه‌شده با هوش مصنوعی گرفته تا توسعه مدل‌های یادگیری ماشینی برای پیش‌بینی نتایج بر اساس داده‌ها.

هوش مصنوعی یک مفهوم جامع است که در دل خود، روندها و شاخه های متنوعی دارد؛ در حقیقت، احتمالا قرار است که هوش مصنوعی، در تمام جنبه های زندگی روزمره ما خود را جای داده و نشان بدهد. اما در هر بازه زمانی، چند شاخه از هوش مصنوعی است که می تواند رشد کند و به اصطلاح ترند می شود؛ ترندهای این روزهای استارتاپ های هوش مصنوعی به شرح زیر میباشد :

 

1- پردازش زبان طبیعی:

یکی از امیدوار‌کننده‌ترین بخش هوش مصنوعی، در ترند پردازش زبان طبیعی (NLP) نهفته است. دنیای ما از کلمات و متون تشکیل شده است. تجزیه و تحلیل، قالب بندی، ترجمه و استفاده از متون برای همه انواع استارتاپ‌ها و کسب‌وکارها در سراسر جهان ضروری است. این ترند، به کلمات محدود نمی شود و برای تجزیه و تحلیل داده ها، بسیار متفاوت از روش های آماری قبلی نیز به کار می رود. 

با این مقدمه، تعریفی از پردازش زبان طبیعی را مرور می کنیم: NLP اساسا راهی است برای کامپیوترها تا به زبان انسان صحبت کنند. در گذشته، کامپیوترها تنها زمانی قادر به درک زبان انسان بودند که ابتدا به کد ترجمه می شد. اما با استفاده از NLP، ماشین‌ها می‌توانند از متن در حالت طبیعی خود اطلاعاتی به دست آورند. NLP یک روش کارآمد برای تجزیه و تحلیل و به دست آوردن بینش از حجم عظیمی از داده ها است.

 

2- موتور جستجوی هوش مصنوعی:
یکی از محبوب ترین و قدرتمندترین کاربردهای پردازش زبان طبیعی، در یک ترند استارتاپی دیگر، یعنی جستجوی هوش مصنوعی خود را نشان می دهد. ابزارهای جستجوی هوش مصنوعی که از مدل‌های زبان بزرگ (LLM) استفاده می‌کنند، می‌توانند نحوه یافتن اطلاعات آنلاین را تغییر دهند. LLM ها زیربنایی در پشت رابطی مانند ChatGPT ابتدا با تجزیه و تحلیل مقادیر زیادی از اطلاعات و «یادگیری» آن کار می کنند. از این رو، مدل الگوها را تشخیص می‌دهد و می‌تواند کلمات و عباراتی را پیش‌بینی کند که قرار است با هم ترکیب شوند. بنابراین، هنگامی که شخصی در یک عبارت جستجو به زبان طبیعی تایپ می کند، پلت فرم جستجوی هوش مصنوعی می تواند دنباله ای از زبان انسانی را پیش بینی کند که به سؤال پاسخ می دهد. این ابزار به‌جای تولید فهرستی از وب‌سایت‌های مرتبط، پاسخ‌های کتبی را می‌دهد که ترکیبی از منابع مختلف استخراج شده‌اند؛ و این پلتفرم‌ها بسیار فراتر از جستجوهای ساده مانند یافتن پایتخت برزیل یا دمای فعلی هستند. 

مشهورترین این ابزارها اکنون چت جی پی تی است که با سرمایه گذاری مایکروسافت در حال رشد است، اما تنها مورد این حوزه نیست و غول های فناوری، مانند گوگل با جمینی به دنبال رقابت با آن هستند. همچنین هم‌اکنون هوش مصنوعی ساخت عکس گوگل که در جمینی توسعه‌یافته، به یکی از ابزارهای کارآمد در تولید عکس و تصاویر با کیفیت بالا بدل شده‌است.

 

 

 

کاربردهای هوش مصنوعی در بازاریابی :

هوش مصنوعی در همه زمینه ها نفوذ کرده و امروزه باعث شده که خیلی از کارهای را برای ما راحت کند یکی دیگر از کاربرد های هوش مصنوعی استفاده آن در بازاریابی است که در زیر به بررسی هر کدام میپردازیم .


تحلیل داده‌ها و بینش‌های مشتری:

هوش مصنوعی می‌تواند حجم بزرگی از داده‌ها را تحلیل کند و الگوهای رفتاری مشتریان را شناسایی کند. این تحلیل‌ها به شرکت‌ها کمک می‌کند تا نیازها و ترجیحات مشتریان را بهتر درک کنند و محصولات و خدمات خود را متناسب با این نیازها بهینه کنند.


پیش‌بینی رفتار مشتری:

با استفاده از مدل‌های پیش‌بینی مبتنی بر هوش مصنوعی، شرکت‌ها می‌توانند رفتار آینده مشتریان را پیش‌بینی کنند و استراتژی‌های بازاریابی خود را بر اساس این پیش‌بینی‌ها تنظیم کنند. این کار به ویژه در مدیریت موجودی، قیمت‌گذاری و کمپین‌های تبلیغاتی مفید است.

 

شخصی‌سازی محتوا و تبلیغات:

هوش مصنوعی می‌تواند محتوا و تبلیغات را بر اساس علایق و رفتارهای فردی مشتریان شخصی‌سازی کند. این کار باعث می‌شود مشتریان احساس ارتباط بیشتری با برند داشته باشند و احتمال تبدیل آن‌ها به مشتریان وفادار افزایش یابد.

 

بهینه‌سازی کمپین‌های تبلیغاتی:

الگوریتم‌های هوش مصنوعی می‌توانند کمپین‌های تبلیغاتی را به صورت خودکار بهینه‌سازی کنند. این الگوریتم‌ها بر اساس داده‌های واقعی عملکرد کمپین‌ها را تحلیل می‌کنند و تغییرات لازم را برای افزایش کارایی اعمال می‌کنند.


چت‌بات‌ها و دستیارهای مجازی:

چت‌بات‌ها و دستیارهای مجازی مجهز به هوش مصنوعی می‌توانند به سوالات مشتریان پاسخ دهند، اطلاعات محصولات را ارائه دهند و حتی فرآیند خرید را هدایت کنند. این ابزارها به بهبود خدمات مشتری و افزایش رضایت آن‌ها کمک می‌کنند.


تولید محتوا:

هوش مصنوعی می‌تواند برای تولید محتوای بازاریابی مانند مقالات، پست‌های وبلاگ و توضیحات محصول استفاده شود. این کار به تیم‌های بازاریابی کمک می‌کند تا سریع‌تر و با هزینه کمتر محتوای با کیفیت تولید کنند.
کمک گرفتن از هوش مصنوعی برای تولید محتوا شبکه‌های اجتماعی، سایت، متن‌های تبلیغاتی از بزرگ‌ترین کاربردهای AI در دنیای بازاریابی دیجیتال است. به‌عنوان مثال پیام تبلیغاتی را به کمک هوش مصنوعی نوشته و از طریق سامانه ارسال پیام تبلیغاتی کوتاه برای مخاطبان هدف خود ارسال کنید. البته محتوایی که توسط AI نوشته شده باید ویرایش شود تا نزدیک‌تر به زبان انسان‌ها باشد.


تحلیل احساسات:  

با استفاده از تحلیل احساسات، هوش مصنوعی می‌تواند نظرات و بازخوردهای مشتریان را در شبکه‌های اجتماعی و سایر پلتفرم‌ها تحلیل کند و نگرش کلی مشتریان نسبت به برند را ارزیابی کند. این اطلاعات می‌تواند در تصمیم‌گیری‌های استراتژیک بازاریابی بسیار مفید باشد.
در کل، هوش مصنوعی با بهینه‌سازی فرآیندها، کاهش هزینه‌ها و افزایش دقت در تصمیم‌گیری‌ها، می‌تواند به طور چشمگیری عملکرد بازاریابی را بهبود بخشد و به شرکت‌ها کمک کند تا در بازار رقابتی موفق‌تر عمل کنند.

با کمک هوش مصنوعی در تحلیل و تجزیه داده‌ها، سرعت آنالیز اطلاعات بالاتر رفته و اطلاعات ارزشمندتری استخراج می‌شود. به کمک AI و بازاریابی، ارتباطات و الگوهای پیچیده‌تر را شناسایی و دسته‌بندی کرده تا تحلیل‌ها و نتایج بهتری در اختیار شما قرار گیرد. به‌عنوان مثال برای انتخاب و خرید بهترین پنل اس ام اس، ویژگی‌هایی که در پنل اس ام اس به دنبال آن هستید به هوش مصنوعی بدهید تا بهترین گزینه انتخابی را به شما بگوید.

 

 

 

پیام رسون : 

اگر از مشتریان اهورا اطلس فارس باشید و مقالاتی را که در سایت به ثبت میرسد را مطالعه کرده باشید ، متوجه این موضوع شده اید که تیم ما در پیام رسون همواره به دنبال راه کارهایی است که مشتریان بتوانند با استفاده از آن به فروش بیشتری برسند استفاده از هوش مصنوعی در ارسال پیامک مزایای متعددی دارد که می‌تواند به بهبود ارتباطات بازاریابی و افزایش کارایی کمپین‌ها کمک کند و در راستای آن برای دسته‌بندی مخاطبان و نوشتن پیام‌های شخصی‌سازی و سپس ارسال پیامک انبوه کمک فراوانی کند . 

پس اگر به دنبال خرید پنل اس ام اس از شیراز اس ام اس هستید میتوانید در راستای بهبود کارتان از هوش های مصنوعی هم استفاده کنید و ارسال پیام های تبلیغاتی انبوه را به راحتی انجام دهید . 
 

 

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ دی ۰۳ ، ۱۸:۳۲
sms reson

 سفر نخست‌وزیر عراق به تهران همزمان با تحولات برق‌آسای سوریه بار دیگر گمانه‌زنی‌ها درخصوص شرایط پیچیده منطقه را افزایش داد، بالاخص آنکه پیش از این سفر ادعاهایی در باب پیام محرمانه واشنگتن به بغداد دال بر انحلال حشدالشعبی رسانه‌ای شد؛ ادعایی که واکنش داخلی عراق را به همراه داشت و موجب شد تا سفر سودانی به تهران برجسته‌تر شود. این درحالی است که گروهی می‌گویند شاید نخست‌وزیر عراق در آستانه ورود ترامپ به کاخ سفید حامل پیامی از امریکا برای ایران باشد؛ پیامی که شاید بتواند گره کور رایزنی‌های احتمالی را بگشاید. به این بهانه روزنامه اعتماد با هدف واکاوی ابعاد مختلف سفر نخست‌وزیر عراق به ایران با کارشناسان مسائل خاورمیانه گفت‌وگو کرده است. محمدعلی سبحانی، سفیر اسبق ایران در لبنان بر این باور است که بغداد نگران نوع مواجهه تهران و دمشق بعد از سقوط دولت اسد و نیز قدرت گرفتن گروه‌هایی است که پیش از این از آنها تحت‌عنوان تروریست یاد می‌شده و این موضوع مقامات عراقی را به رایزنی‌های مهمی با تهران واداشته است، اما آریابرزن محمدی، تحلیلگر مسائل خاورمیانه از منظری دیگر این سفر را بررسی کرد و به «اعتماد» گفت که آغاز به کار دولت دوم ترامپ و نگرانی‌های اروپا احتمالا محور رایزنی ایران و عراق بود. مشروح این گفت‌وگو را در ادامه می‌خوانید:

محمدعلی سبحانی: ایران می‌تواند با امریکا و پادشاهی‌های خلیج‌فارس رایزنی معناداری داشته باشد
محمدعلی سبحانی، سفیر اسبق ایران در بیروت در پاسخ به سوال «اعتماد» در باب معنای سفر نخست‌وزیر عراق به تهران گفت: طی ماه‌های اخیر تحولات مهمی رخ داده که یکی از مهم‌ترین آنها سقوط دولت بشار اسد در سوریه و روی کار آمدن دولتی کاملا متفاوت است. البته هیات حاکمه جدید به رهبری آقای جولانی، سیگنال‌هایی را برای ایران ارسال کرده و مدعی شده که اگر تهران نسبت به سوریه تحت رهبری این گروه رویکرد مناسبی داشته باشد، احتمال فراموش کردن گذشته وجود دارد. به باور سبحانی با این حال، حجم و عمق تحولات سوریه به گونه‌ای است که زمان خواهد برد تا روابط ایران و سوریه در یک مسیر معقول و منطقی پیش برود و تنشی میان تهران و هیات حاکمه جدید ایجاد نشود، این گزاره برای عراق مطلوب خواهد بود. سبحانی در ادامه ادعا کرد که عراق نگران است که اختلافات عمیقی میان ایران و دولت جدید سوریه به وجود آمده و پس لرزه‌هایش منطقه را درگیر کند، چراکه این کشور تجربه داعش را دارد و در این باره درگیر حساسیت‌های جدی است. سفیر اسبق ایران در لبنان در باب ادعاها مبنی بر درخواست ادعایی امریکا جهت انحلال حشدالشعبی نیز گفت که طی هفته‌های اخیر دولت و مرجعیت عراق در روزهای اخیر ضمن مخالفت با چنین درخواستی در این باره موضع‌گیری کرده‌اند و تاکید دارند که این گروه باید هم‌صدا با نیروهای مسلح زیرنظر دولت عراق قرار بگیرد. سبحانی در ادامه متذکر شد که این نگاهی است که در بازه زمانی کنونی شیعیان عراق نیز به تدریج به آن نزدیک می‌شوند و همچنین نگران هستند که در عراق نیز تحولاتی مشابه سوریه رخ دهد یا اینکه چالش‌هایی میان بغداد و دمشق بروز کند. این نگرانی در آقای سودانی و دیگر گروه‌های عراقی‌ و ایرانی به وضوح دیده می‌شود. به نظر می‌‌رسد که این مساله احتمالا یکی از محورهای جدی رایزنی‌‌ها بوده است. این دیپلمات پیشین این را هم گفت که اما در مورد سایر مسائل، پیچیدگی‌های عجیبی در منطقه به وجود آمده است. دخالت‌های اسراییل در سوریه و جنایت‌‌هایی که در غزه و لبنان انجام داده است، احتمالا محور این رایزنی‌ها بوده است. به باور سبحانی این سفر در شرایطی انجام شد که ترامپ به زودی وارد کاخ سفید شده و این موضوع در دنیا و مشخصا در ایران بسیار جدی است، چراکه ترکیب نتانیاهو و ترامپ می‌تواند برای منطقه و حتی برای ایران بسیار خطرناک باشد. بنابراین، اینکه عراق احیانا ابتکاری برای پیشبرد رابطه ایران و امریکا داشته باشد تا از بروز درگیری‌های احتمالی میان دو بازیگر جلوگیری کند، قابل تأمل است، زیرا اولین بازیگری که در این درگیری احتمالی متضرر خواهد شد، عراقی‌‌ها هستند. بنابراین محور دوم مذاکرات احتمالا به این موضوع مربوط می‌شود و اگر تدبیری صورت نگیرد ترکیب ترامپ و نتانیاهو می‌تواند رابطه ایران و عراق را تحت تاثیر قرار دهد. ایران باید به این موضوع به صورت جدی توجه داشته باشد تا بتواند حتی‌المقدور از اتحاد ترامپ و نتانیاهو در رابطه با ایران جلوگیری کند. سبحانی اما در مورد مراودات اقتصادی میان تهران و بغداد گفت که اکنون مشخص شده که عراق کشوری است که مصالح و منافع خود را دنبال می‌کند و از همین رو این امکان وجود دارد که در مقاطعی در مسیر خواست ایران حرکت نکند چون امریکایی‌ها در شکل‌‌گیری این نگاه نقش جدی دارند و عراقی‌‌ها نیز به ‌شدت نگران هستند که اتفاقاتی مشابه آنچه در سوریه رخ داد، برای نیروهای ایرانی احیانا در عراق تکرار شده و وضعیت عراق از حالت متعادل خارج شود و ترکش‌هایش کل منطقه را تحت‌تاثیر قرار دهد. سفیر اسبق ایران در لبنان در ادامه خاطرنشان کرد: براساس نگرانی‌‌ها و واقعیت‌های موجود، معتقدم که این تفکر در هیات حاکمه عراق شکل گرفته است که باید مساله حشدالشعبی و مسائل مربوط به حضور ایران در عراق به گونه‌ای ساماندهی شود که عراق لطمه نبیند و با امریکا وارد درگیری نشود. به باور سبحانی، عراق همزمان نگران است که هدف حمله اسراییل و همچنین مورد معامله رویارویی احتمالی تهران و تل‌آویو قرار نگیرد. قاعدتا گفت‌وگوهای جدی میان ایرانی‌ها و عراقی‌ها در این زمینه انجام شده و خواهد شد که چگونه این مسائل را مدیریت کنند. به باور سبحانی نقش مرجعیت عراق و حضرت آیت‌الله سیستانی بسیار می‌تواند در این زمینه کارساز و مهم باشد، چراکه هم دولت عراق ملاحظه ایشان را می‌کند و هم امریکایی‌ها به قدرت ایشان و تاثیرگذاری‌اش توجه دارند. نظر آقای سیستانی این است که حشدالشعبی باید باقی بماند، اما به عنوان نیرویی که به سازمان نظامی دولت عراق متصل باشد. این ممکن است بتواند یک راه‌حل میانه باشد که عراق را از مشکلاتی که ممکن است پیش بیاید دور نگه دارد. سبحانی در ادامه به «اعتماد» گفت: از همه اینها مهم‌تر اما این است که دولت ایران به برداشت دقیقی در این مورد برسد. در هر صورت، بخشی از سیاست‌هایی که ایران طی هفته‌های اخیر در خاورمیانه اتخاذ کرده، با ناکامی‌هایی مواجه شده است. هر بازیگری که دچار ناکامی سیاسی می‌شود، باید محاسبات دقیقی داشته باشد و تلاش خود را افزایش دهد تا راه‌حل‌‌های بهتری پیدا کند. سبحانی در پایان پیشنهاد کرد که باید به ‌طور مستقیم و معنادار با طرف‌های اصلی سیاست‌های کنونی خاورمیانه، به ویژه امریکا، گفت‌وگو کنیم و در وهله دوم با کشورهای تاثیرگذار مانند عربستان، مصر و ترکیه که بزرگ‌ترین کشورهای تاثیرگذار در منطقه هستند، رایزنی‌های فشرده‌ای داشته باشیم. البته طبیعتا قطر و عمان نیز باید در این گفت‌وگوها مشارکت داشته باشند تا بتوانیم به طرحی برای آینده منطقه، بدون تنش و درگیری، دست پیدا کنیم.

آریابرزن محمدی:تحولات شام دغدغه‌های امنیتی عراق را افزایش داده است
آریابرزن محمدی، استاد دانشگاه و تحلیلگر مسائل خاورمیانه در پاسخ به سوال «اعتماد» در باب محور رایزنی‌های احتمالی ایران و عراق در جریان سفر سودانی به تهران گفت: به باور من سفر السودانی به تهران به دلیل تحولات سوریه و همزمانی این تحولات با آغاز به کار دور دوم ریاست‌جمهوری آقای ترامپ، اهمیت ویژه‌ای دارد. طبیعتا عراق نگرانی‌های امنیتی متعددی خواهد داشت. اول اینکه با شروع به کار دولت ترامپ، اگر مذاکرات ایران و امریکا به نتیجه نرسد و زمینه برای رویارویی هموار گردد، به‌طور اجتناب‌ناپذیری دود تنش‌ها به چشم عراق خواهد رفت. طبیعتا یکی از نگرانی‌‌های سودانی در ابعاد گسترده‌تر این موضوع خواهد بود. به باور محمدی مساله سوریه نیز یکی از دغدغه‌های منطقه‌ای و امنیتی است که باعث نگرانی نخست‌وزیر عراق شده است. بالاخص آنکه گروه‌های رادیکالی که در سوریه حاکم شده‌اند، افکار افراطی دارند. اگرچه این گروه نام خود را تغییر داده و تلاش کرده چهره‌ای متفاوت از خود به نمایش بگذارد، اما همچنان دارای هواداران مسلحی است که در قاب گروه‌های شبه ‌نظامی فعالیت دارند. این گروه‌ها افکار بسیار تندی دارند و احتمال آنکه ترکش‌های ناامنی از سوریه به عراق، به ‌ویژه به مناطق سنی‌‌نشین، اصابت کند، وجود دارد. این تحلیلگر مسائل خاورمیانه در ادامه به «اعتماد» گفت: طبیعتا آقای سودانی نگران است که سناریوی تصرف موصل توسط داعش، این‌بار به بهانه متفاوتی اما با همان نتایج تکرار شود. این‌بار نه داعش، بلکه گروه‌های مسلح افراطی دیگری ممکن است از سمت سوریه به مرزهای عراق وارد شوند و امنیت این کشور را برهم بزنند. به همین دلیل، سودانی طبیعتا تلاش می‌کند که رابطه‌ای منطقی و دیپلماتیک با سوریه را حفظ کند تا در حد ضرورت، از آثار سوء سرایت تنش‌ها به داخل خاک عراق پیشگیری کند. این استاد دانشگاه در ادامه خاطرنشان کرد: مساله ایران و امریکا نیز می‌تواند یکی از محورهای رایزنی‌های تهران و بغداد باشد بالاخص آنکه با ورود ترامپ به کاخ سفید، نگرانی بغداد در باب رویارویی ایران و امریکا افزایش یافته است. اما همان‌طور که پیش از این ذکر کردم مساله مهم دیگری سرریز کردن مسائل داخلی سوریه به عراق و احیانا تشویق تهران جهت توسل به رویکردی دیپلماتیک در برابر حاکمان جدید دمشق است. این احتمال وجود دارد که آقای سودانی از آقای پزشکیان خواهش کرده که گزینه دیپلماسی را در اولویت قرار دهد. محمدی اما در ادامه گفت‌وگوی خود با «اعتماد» درمورد سرنوشت حشدالشعبی گفت: این موضوع از زمان حیدرالعبادی و پس از آن آقای کاظمی مطرح بود که دولت رسمی عراق باید کنترل بیشتری بر حشدالشعبی داشته باشد. این مساله همیشه یکی از موضوعات مجادله‌برانگیز در میدان سیاسی عراق بوده؛ به‌طوری که احزاب سیاسی در این زمینه اتفاق نظر نداشتند. به باور این تحلیلگر مسائل منطقه در هفته‌ها و ماه‌های اخیر، با توجه به خروج موقت محور مقاومت از سوریه، این تصور بر پایتخت‌های منطقه و همچنین امریکا حاکم است که ایران و محور مقاومت در‌ موضع ضعف قرار دارد و در این شرایط، می‌توان زمینه را برای انحلال گروه حشدالشعبی هموار کرد تا این گروه تضعیف شود. در این میان باید گفت که برخی از گروه‌های سیاسی در عراق با این سیاست همسو هستند.

محمدی در ادامه این را هم گفت که البته بعید می‌دانم که دولت فعلی عراق توان ادغام کامل حشدالشعبی در ارتش این کشور را داشته باشد. با این حال، این یکی از موضوعاتی است که مورد رایزنی طرفین قرار گرفته و آقای سودانی تمایل دارد تا در این باره با تهران رایزنی داشته باشد. به باور محمدی البته که باید توجه داشته باشیم که در سال 2025 انتخابات پارلمانی در عراق برگزار خواهد شد و مساله حشدالشعبی و چشم‌انداز آینده یکی از موضوعات مهم و مطرح خواهد بود. اینجا جایی است که سیاست خارجی عراق با سیاست داخلی آن تا حدودی پیوند خورده و از این لحاظ برای آقای سودانی حائز اهمیت است. این تحلیلگر مسائل خاورمیانه در ادامه به «اعتماد» گفت: براساس داده‌های رسانه‌های عراقی ظاهرا ائتلاف حاکم سه محور دارد: یک محور آقای سودانی، آقای حکیم و آقای العبادی و محور دیگر قیس خزعلی است که خود یکی از رهبران حشدالشعبی است. همچنین، محور دیگری به رهبری آقای نوری مالکی فعالیت می‌کند. در حال حاضر قدرت دراختیار محوری است که حامی ادامه فعالیت حشدالشعبی است. اما اینکه نتایج انتخابات چه خواهد شد، همچنان مشخص نیست و باید دید چه گزاره‌ای بر انتخابات تاثیرگذار خواهد بود. محمدی در ادامه گفت‌وگوی خود خاطرنشان کرد: اما طبق سنت روسای پیشین عراق، سودانی نیز احتمالا در موارد مربوط به مسائل داخلی عراق با ایران مشورت خواهد کرد. این امر به معنای مداخله جمهوری اسلامی ایران نیست، اما آقای سودانی می‌تواند نظر مشورتی تهران را داشته باشد. به‌ طور طبیعی، نظر مشورتی ایران این است که حشدالشعبی باید مدافع استقلال و حاکمیت عراق باشد و نباید تعطیل شود. این استاد دانشگاه در پایان اشاره کرد که نکته سوم اما این است که قبل از سفر آقای سودانی وزیر امور خارجه عراق با همتای فرانسوی خود رایزنی داشته است. وزیر امور خارجه فرانسه ابراز تمایل کرده بود که دور جدید یا دور سوم مذاکرات بغداد آغاز شود. این نشان می‌دهد که پایتخت‌‌های اروپایی نیز نگران ناامنی در منطقه هستند و تمایل دارند که حداقل پلتفرم و فرمی برای گفت‌وگوهای امنیتی میان رهبران منطقه و فرامنطقه تعریف شود، به نظر می‌‌رسد که آقای سودانی در این زمینه نیز با ایران مشورت‌ و رایزنی‌هایی داشته است.

نصرت‌الله تاجیک:ایران باید الگوی تعاملش با مقاومت را با توجه به شرایط کنونی تنظیم کند
نصرت‌الله تاجیک، دیپلمات بازنشسته و سفیر پیشین ایران در اردن در گفت‌وگو با «اعتماد» و در باب چرایی سفر سودانی به تهران در این بازه زمانی گفت: سفر شخصیت‌های سیاسی که معمولا به صورت دوره‌‌ای انجام می‌شود، ضرورتا معطوف به محور یا موضوع خاصی نیست. بنابراین، نباید از سفر آقای السودانی به اردن، عربستان و ایران این‌گونه استنباط کنیم که حتما موضوع خاصی بین این سه سفر وجود داشته. البته این روزها مساله خاورمیانه و سوریه مورد بحث همه محافل است. اما همه کشورها موضع واحد ندارند و طبعا این سفر می‌تواند بستری برای انتقال و اشتراک نقطه نظرات باشد و گزینه خوبی است. بنابراین، باید بیشتر به این موضوع توجه کنیم که آقای سودانی چرا به ایران آمده است و پیش از آن به چه کشورهایی سفر کرده و بعد از آن به کجا می‌‌رود؟! در این زمینه باید دو فرضیه را درنظر بگیریم: اول عراق به دنبال این است که پس از سرنگونی صدام و مشکلات داخلی، به جایگاه خود در منطقه بازگردد. از سال‌های 1992، 2003 و 2006 به بعد، به ویژه با ظهور داعش و اشغال عراق توسط امریکا، این کشور دچار چالش‌‌های داخلی شده و همچنان از آن رنج می‌‌برد. لذا عراق علاقه‌مند است که نقش‌‌آفرینی کند و از این طریق جایگاه خود را پیدا کند. دوم اینکه عراق نمی‌خواهد میدان درگیری‌های منطقه‌‌ای و بین‌المللی باشد. طبیعی است که اگر درگیری‌‌هایی مانند تنش‌های ایران و عربستان یا ایران و امریکا به داخل عراق کشیده شود، این کشور نمی‌تواند تبعات امنیتی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی این وضعیت را تحمل کند. نزدیک‌‌ترین تحول در همسایگی عراق، وضعیت سوریه است و طبیعی است که تغییر نقش ایران در سوریه، عواقبی برای عراق به دنبال داشته باشد. مساله دیگری که وجود دارد و آن موضوع گروه‌های مقاومت در عراق است، به ویژه حشدالشعبی و دیگر گروه‌هایی که در این کشور فعالیت دارند. به باور این دیپلمات پیشین، پیش از سقوط بشار اسد، این بحث وجود داشت که نیروهای حشدالشعبی به سمت سوریه بروند تا با گروه‌های مسلح سوری مقابله کنند. اکنون این نگرانی وجود دارد که اگر اوضاع سوریه بهبود نیابد و گروه‌های مختلف نتوانند هم‌صدا شوند، درگیری‌ها به داخل عراق کشیده شود. بنابراین، عراقی‌ها دغدغه‌هایی دارند که این مسائل را با سایر کشورها مطرح می‌کنند و ایران به عنوان کشوری صاحب‌نظر در منطقه و تاثیرگذار در سوریه، گزینه‌ای مناسب برای رایزنی در این مقطع است. ایران هم قدرت سازنده دارد و هم تخریبی و این‌گونه سفرها می‌تواند ظرفیت دیپلماسی را افزایش دهد. تاجیک در ادامه خاطرنشان کرد: به عراقی‌ها تمایل دارند که سوریه هر چه سریع‌تر به آرامش برسد تا ناامنی و بی‌‌ثباتی به کشورهای همسایه و عراق سرایت نکند. عراق به اندازه کافی با چالش‌های داخلی مواجه است و تلاش می‌کند مرزهای خود را امن نگه دارد تا اوضاع داخلی را ساماندهی کند. در خبرها هم بود که ممکن است آقای سودانی پیامی از هیات تحریر الشام حاکمان جدید سوریه برای ایران داشته باشد. اگرچه من هنوز به صحت این اخبار یقین ندارم، اما اگر درست باشد، می‌تواند اتفاق خوبی باشد. در این زمینه ایران باید سریعا ارتباط خود را با دمشق برقرار و تقویت کند تا برای حفظ سرمایه‌گذاری‌های ایران در سوریه بتوانیم سریع‌‌تر از این فضای مبهم عبور کنیم. بنابراین، سفر آقای سودانی شامل مسائل دوجانبه، چندجانبه و منطقه‌ای و بین‌المللی خواهد بود. تاجیک در ادامه گفت‌وگوی خود با «اعتماد» تاکید کرد: مسوولان سیاست خارجی ایران اعلام کرده‌‌اند که علی‌‌رغم سناریوسازی‌ها و احتمالاتی که در رسانه‌ها مطرح می‌شود، هیچ تبادل پیامی میان ترامپ و ایران وجود نداشته است. با توجه به اینکه ترامپ هنوز به ‌طور رسمی وارد کاخ سفید نشده، بعید می‌دانم که این سناریوسازی‌‌ها و اخبار ادعایی درباره انتقال پیام به ایران صحت داشته باشد. شخصیت ترامپ را می‌‌شناسیم و می‌‌دانیم که او از وسایل ارتباط جمعی و رسانه‌های اجتماعی برای انتقال پیام‌های خود استفاده می‌کند. بنابراین، ادعاهایی که مطرح می‌شود مبنی بر اینکه او خط و نشان کشیده یا پیام‌‌هایی ارسال کرده، بعید به نظر می‌‌رسد. اینکه در آینده از طریق عراق پیامی ارسال شود، بستگی به شرایط دارد و کشورهای مختلفی مانند قطر و عمان نیز می‌توانند حامل پیام باشند. باید کمی صبر کرد تا ببینیم ترامپ از کدام بازیگر استفاده خواهد کرد. اما آقای سودانی با مسوولان ایرانی در باب گروه‌های مقاومت در عراق رایزنی داشته است، ولی اینکه نحوه تعامل عراق با این موضوع به چه صورت پیش می‌رود، بستگی به زمان دارد و باید کمی صبر کنیم تا اطلاعات بیشتری منتشر شود. طبیعی است که در این شرایط عراق نمی‌خواهد میدان درگیری کشورهای دیگر باشد و بحث نیروهای مقاومت و کارکرد آن در آینده در سطوح مختلف مورد بحث قرار گرفته است. اما جزییات در باب اینکه آیا تصمیمی اتخاذ شده، باید توسط بدنه کارشناسی دستگاه‌های مختلف سیاست خارجی بررسی شود و مواضع رسمی اعلام گردد. این پروسه زمان‌‌بر خواهد بود. مواضع ایران همچنان حول محور حمایت از گروه‌های مقاومت و تداوم فعالیت‌های ضدامریکایی و ضد اسراییلی این گروه‌ها است. اما چگونگی ظهور و بروز آن بستگی به توازن قوا و اوضاع داخلی عراق و تحولات منطقه و سوریه دارد که لرزان است. شخصا معتقدم که عراق برای ایران به نوعی دروازه ورود به دنیای عرب است. با عراق روابط تمدنی، تاریخی و فرهنگی داریم و این بر همه جوانب رابطه دو کشور سایه می‌اندازد. به باور تاجیک ایران باید دو بحث را با عراق دنبال کند: یکی روابط دوجانبه که باید در این زمینه صفحات جدیدی به آن اضافه کنیم، به ویژه در بخش اقتصادی.در همین راستا باید در صحنه عراق حضور بیشتری داشته باشیم. علی‌رغم علاقه مردم عراق به صنایع و تولیدات ایرانی، به دلیل مشکلات میان دستگاه‌های ذی‌ربط، نتوانسته‌ایم به‌خوبی در بازار عراق حاضر شویم. لذا باید روابط را در عمل و نه صرفا حرف، منظم‌تر کنیم و صرفا به بحث‌های طایفه‌ای محدود نکنیم. ظرفیت‌های دیگری نیز وجود دارد که باید شکوفا شود. از جهت روابط چندجانبه نیز اگر بتوانیم یک رابطه دوجانبه قوی با عراق داشته باشیم و دغدغه‌های عراق را رعایت کنیم، در این صورت عراق می‌تواند یک نمونه همکاری خوب ایرانی-عربی و حلقه واسط ما با کشورهای عربی دیگر باشد. تاجیک در ادامه گفت‌وگوی خود با «اعتماد» تاکید کرد: مساله دیگر مساله منطقه‌ای است که تبعات بین‌المللی دارد و آن نحوه ارتباط سیاسی و اداری ایران با گروه‌های مقاومت است. گروه‌های مقاومت بر اساس خودباوری گروه‌هایی از مبارزین برای دفاع مشروع و جلوگیری از تضییع حق شکل گرفته است. اما ایران باید رفتار و الگوی تعامل خود را در ارتباط با این گروه‌ها با توجه به شرایط کنونی تنظیم کند تا این گروه‌ها بدون ایجاد مشکلات داخلی بهتر و زودتر به اهداف‌شان برسند. باید به این نکته توجه کنیم که گروه‌های مقاومت نباید در تضاد با منافع ملی خود، با ایران در تعامل باشند.به باور این کارشناس مسائل خاورمیانه، در شرایط کنونی ایران و عراق باید صفحه جدیدی در روابط دو و چند‌جانبه بگشایند. رفتار اداری و سیاسی ایران در ارتباط با گروه‌های مقاومت باید دگرگون شود و با در اولویت قرار گرفتن ابعاد ملی آنها از محوریت نظامی خارج و جنبه سیاسی، اجتماعی مدنی به خود گیرد. مقاومت یکی از ابعادش نظامی است و مولفه‌های دیگر هم دارد و به دلایلی غفلت شده و باید جنبه‌های اصیل مقاومت ضداستکباری کشف، ادبیات‌سازی و نظریه‌پردازی شود و در روند سیاسی-اجتماعی کشورهای منطقه درآید. مهم این است که چهره‌سازی از نماد مقاومت باید مطابق روز گردد. البته بخشی از مشکل تهران و بغداد برمی‌گردد به اینکه امریکا به نوعی برای خود حق سیاسی-اقتصادی در عراق قائل است! و این در تضاد با درک ایران از اهداف و حضور امریکا در عراق است. ایران به حضور امریکا و اسراییل در کشورهای همسایه خود حساس است و حتی ایران این حضور را با بدبینی دنبال می‌کند و این مساله میان عراق و ایران دردسرساز می‌شود. یعنی ایران و امریکا اگر بتوانند مشکلات خود را رو در رو حل کنند طبعا به ثبات و آرامش در منطقه هم منجر خواهد شد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ دی ۰۳ ، ۱۸:۳۱
sms reson