پنل پیامک،پنل پیامک رایگان،سامانه پیامک رایگان

نمایندگی پنل پیامک- پنل پیام کوتاه-پنل پیام کوتاه رایگان و ارسال انبوه پیامک در سایت پیام رسون

پنل پیامک،پنل پیامک رایگان،سامانه پیامک رایگان

نمایندگی پنل پیامک- پنل پیام کوتاه-پنل پیام کوتاه رایگان و ارسال انبوه پیامک در سایت پیام رسون



نمایندگی پنل پیامک- پنل پیام کوتاه-پنل پیام کوتاه رایگان و ارسال انبوه پیامک در سایت پیام رسون

بایگانی

۶ مطلب در فروردين ۱۴۰۴ ثبت شده است

آشنایی با swot با پیام رسون

1404-01-24 22:49:48 35  0  0

اگر بخواهید در کاری موفق شوید باید بتوانید آن کار را به خوبی تجزیه و تحلیل کنید و تمامی نقاط قوت و ضعف آن کار را زیر ذره بین ببرید . برای مثال اگر بخواهید بررسی کنید که آیا در بیزنس خود موفق هستید یا نه باید ابتدا فعالیت های آن بیزنس را تجزیه و تحلیل کنید و بررسی کنید که آیا برنامه های فعلی برای بیزنس شما سود آور بوده یا نه و یا اینکه چقدر توانسته اید در ذهن مشتریان خود ماندگار شوید . 

اما این تجزیه و تحلیل به همین سادگی نیست چراکه روش های متعددی وجود دارد تا شما بتوانید کسب و کارتان را تجزیه و تحلیل کنید .یکی از این روش ها swot نام دارد که میتواند فرصت های بی نظیری را برای کسب و کارها فراهم کند . 

پس پیشنهاد میکنم تا پایان این مقاله با نمایندگی سامانه پیامکی پیام رسون همراه باشید چراکه میخواهیم با زبانی ساده و شیوا شما را با swot آشنا کنیم . 

 

 

 

swot چیست ؟:

تحلیل SWOT یا نمودار SWOT از مشهورترین ابزارهای تحلیل استراتژیک است و برخی از آن به عنوان سنگ‌بنای اصلی تحلیل استراتژیک یاد می‌کنند. این تکنیک که به عنوان تحلیل سوات یا اس دبلیو او تی نیز خوانده می‌شود نمایانگر فرصت‌ها، تهدیدها، نقاط ضعف و نقاط قوت سازمان است. اگر بخواهید در کسب‌وکار خود موفق باشید و از رقبا جلو بزنید، یکی از ابزارهایی که در تحلیل کسب‌وکار باید استفاده کنید همین  SWOT است!

در واقع این تجزیه و تحلیل به هر کسب‌وکاری کمک می‌کند تا بر چالش‌ها غلبه کرده و تعیین کنند که باید کدام کمپین‌های بازاریابی مانند استفاده از پنل پیامک و لیدهای جدید را دنبال کنند. هدف اصلی SWOT این است که سازمان‌ها از همه عوامل دخیل در تصمیم‌گیری تجاری آگاه شوند.

 

 

درک تجزیه و تحلیل SWOT :
تجزیه و تحلیل SWOT یک تکنیک برای ارزیابی عملکرد، رقابت، ریسک و پتانسیل کسب و کار و همچنین بخشی از آن مانند خط تولید محصول یا نهادهای دیگر است.

تجزیه و تحلیل SWOT با استفاده از داده‌های داخلی و خارجی می‌تواند به شرکت بگوید که باید چه پیشرفت داخلی داشته باشد و همچنین به توسعه برنامه‌های استراتژیک کمک می‌کند.

این تکنیک همچنین می‌تواند کسب و کارها را به سمت استراتژی‌هایی که به احتمال زیاد موفقیت‌آمیز هستند، هدایت نماید. تجزیه و تحلیل SWOT به تحلیل‌گران، ذینفعان یا رقبای مستقل می‌گوید که آیا شرکت، خط تولید یا صنعت قوی یا ضعیف است و دلیل این قوی یا ضعیف بودن چیست.

تحلیل‌گران SWOT را در قالب یک چهار ضلعی ارائه می‌دهند. این چیدمان بصری یک مرور کلی از موقعیت شرکت فراهم می‌سازد. اگرچه ممکن است همه نکات از اهمیت یکسانی برخوردار نباشند، اما همه آن‌ها باید بینش‌های کلیدی در مورد توازن فرصت‌ها و تهدیدها، مزایا و معایب و موارد دیگر را نشان دهند.

 

 

 

عناصر  SWOT چیست ؟
کلمه SWOT مخفف چهار کلمه «نقاط قوت» (Strengths)، «نقاط ضعف» (Weaknesses)، «فرصت‌ها» (Opportunities) و «تهدیدها» ‌(Threats) است و  تجزیه و تحلیل SWOT شامل این چهار عنصر می‌شود

چهار عنصر تجزیه و تحلیل SWOT را به طور خلاصه می‌توان به شکل زیر شرح داد.

 

- نقاط قوت:
نقاط قوت مشخص می‌کنند که یک سازمان در چه زمینه‌هایی برتری دارد و چه چیزی این سازمان را از رقیبان خود متمایز می‌کند. نقاط قوت می‌توانند داشتن برندی قوی، مشتریانی وفادار، ترازنامه قوی، تکنولوژی منحصربه‌فرد و... باشند. در واقع می‌توان گفت که نقاط قوت، ویژگی‌ها و منابع داخلی یک سازمان هستند که باعث موفقیت سازمان می‌شوند.

 

- نقاط ضعف:
نقطه ضعف‌ها باعث می شوند که سازمان به بهینه‌ترین شکل ممکن عمل نکند. به بیان دیگر، نقاط ضعف آن دسته از عوامل و منابع داخلی سازمان هستند که دستیابی به موفقیت را برای سازمان دشوارتر می‌کنند. نقاط ضعف، حوزه‌هایی هستند که کسب و کار باید در آن‌ها پیشرفت کند تا بتواند به رقابت با سازمان‌های دیگر ادامه دهد. ویژگی‌هایی مانند داشتن برند ضعیف، گردش مالی بالاتر از میانگین، سطح بالای بدهی یا کمبود سرمایه در این بخش قرار می‌گیرند.

 

- فرصت‌ها:
فرصت‌ها، به آن دسته از عوامل خارجی گفته می‌شود که می‌توانند برای سازمان، مزیت رقابتی ایجاد کنند. سازمان می‌تواند از این عوامل خارجی بهره بگیرد یا روی آن‌ها سرمایه‌گذاری کند. برای مثال، تعرفه‌های صادراتی مطلوب، مشوق‌های مالیاتی و تکنولوژی‌های جدید و توانمندکننده در این گروه از عوامل دسته‌بندی می‌شوند.

 

-تهدیدها:
تهدیدها به دسته‌ای از عوامل خارجی گفته می‌شود که می‌توانند به سازمان آسیب برسانند و موفقیت تمام سازمان را به خطر بیاندازند. برای مثال، خشکسالی برای کارخانه‌های تولید گندم و غلات یک تهدید محسوب می‌شود، چراکه می‌تواند محصولات کارخانه را به کلی از بین ببرد یا میزان تولید را کاهش دهد. عواملی مانند افزایش قیمت مواد اولیه، افزایش رقابت، کمبود نیروی کار و... در این دسته قرار می‌گیرند.

 

 

 

مزایای 

استفاده از تجزیه و تحلیل SWOT :
تجزیه و تحلیل SWOT یک روش عالی برای هدایت جلسات استراتژیک کسب و کار است. این امکان وجود دارد که همه افراد در جلسه بتوانند در مورد نقاط قوت و ضعف اصلی شرکت بحث کنند و سپس فرصت ها و تهدیدها را تعریف نمایند و در آخر به ایده‌های اصلی بپردازند. غالباً، تجزیه و تحلیل SWOT نمایانگر عواملی است که از آن‌ها بی‌خبر بوده‌اید و بدون انجام این تحلیل، متوجهِ آن‌ها نخواهید شد. شرکت‌ها می‌توانند از SWOT برای جلسات مربوط به استراتژی کلی کسب و کار یا برای یک دپارتمان خاص مانند بازاریابی، تولید یا فروش استفاده کنند. 

 

 

پیام رسون : 

در این مقاله توضیح دادیم که تجزیه و تحلیل SWOT چیست و چه مواردی را دربرمی‌گیرد. شما می‌توانید بعد از هر بار کمپین بازاریابی با استفاده از سامانه‌های ارسال پیامک تبلیغاتی انبوه پیام رسون ، نقاط قوت و فرصت‌هایی را که این روش مارکتینگ برای شرکت شما فراهم کرده است، شناسایی کرده و از تجربیات ارزشمندتان برای کمپین‌های بعدی استفاده کنید. در پایان از شما دعوت می‌کنیم هر سوالی در این باره دارید، در بخش نظرات با ما و دیگر همراهان عزیز و همیشگی سامانه پیامکی پیام رسون به اشتراک بگذارید. 

 

جهت خرید پنل اس ام اس از شیراز اس ام اس اینجا را کلیک کنید . 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ فروردين ۰۴ ، ۲۳:۳۶
sms reson

در شرایطی که پس از سال‌ها تعلیق، مجمع تشخیص مصلحت نظام بار دیگر در آستانه تصمیم‌گیری درباره لوایح پالرمو و CFT قرار گرفته است، ۱۵۰ نماینده مجلس با ارسال نامه‌ای به رئیس مجمع، خواستار توقف بررسی و تصویب این لوایح شده‌اند؛ نامه‌ای که از یک ‌سو نشان‌دهنده نگرانی جریان‌های رادیکال از باز‌شدن مسیر تعاملات مالی کشور است و از سوی دیگر، پیامی روشن به بدنه مجمع ارسال می‌کند: «با ما هماهنگ باشید یا منتظر حملات و نقدهای تند ما باشید».

در روزهای پایانی سال گذشته‌ محسن دهنوی، سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام، خبر از رأی مثبت کمیسیون مشترک مجمع به دو لایحه پالرمو و CFT داد. او البته تأکید کرد‌ موضوع FATF به‌طور مستقیم در دستور کار مجمع نیست و فقط این دو لایحه در قالب کمیسیون بررسی شده‌اند. طبق روال قانونی، برای تصویب نهایی این دو لایحه در صحن مجمع، رأی موافق سه‌پنجم اعضا لازم است. اکنون و در حالی که خبرهای رسیده از احتمال ورود این لوایح به صحن مجمع در جلسه امروز حکایت دارد، صف‌آرایی مخالفان بیش از گذشته آشکار شده است. سخنگوی مجمع در هفته گذشته با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرده بود این دو لایحه در دستور کار جلسه روز چهارشنبه قرار دارند؛ با این حال، هنوز مشخص نیست مجمع تصمیم‌گیری نهایی را به انجام خواهد رساند یا نه.

با وجود این، آنچه مسلم است، تلاش جریان مخالف برای اعمال فشار بر اعضای مجمع، وارد مرحله تازه‌ای شده است. دیروز‌ ۱۵۰ نماینده مجلس در نامه‌ای خطاب به رئیس مجمع، تصویب این لوایح را به دلیل آنچه «احتمال فعال‌سازی مکانیسم ماشه» خوانده‌اند، اقدامی نامناسب در شرایط فعلی ارزیابی کرده‌اند. این در حالی است که تصمیم‌گیری درباره لوایح چهارگانه و تعیین مسیر تعامل ایران با نظام مالی بین‌المللی، در سال‌های گذشته تحت نظارت عالی‌ترین نهادها و با مجوز صریح رهبر انقلاب در مسیر بررسی قرار گرفته است.

در بخشی از این نامه آمده: «با توجه به اقدامات یک‌جانبه آمریکا و بازگشت تحریم‌ها، دیگر منفعتی از برجام باقی نمانده که با پیوستن به FATF به آن دست یابیم». در ادامه نیز با استناد به آمارهای تجاری دولت، تلاش شده تصویری مثبت از شرایط اقتصادی فعلی کشور ارائه شود و تحریم‌ها، کم‌اثر و ناکارآمد جلوه داده شوند. در بخش دیگری از این نامه، نمایندگان مخالف با اشاره به فشارهای ایالات متحده و برخی کشورهای اروپایی، FATF را ابزاری برای رصد و مهار دور‌زدن تحریم‌ها دانسته‌اند و تصویب این دو لایحه را عاملی در راستای افشای اطلاعات مالی کشور و تضعیف توان مقاومت اقتصادی عنوان کرده‌اند.

فارغ از اینکه این نگاه چقدر با واقعیت‌های امروز اقتصاد ایران انطباق دارد، مسئله اصلی اینجاست که ایران همچنان یکی از سه کشور باقی‌مانده در لیست سیاه FATF است؛ در کنار کره شمالی و میانمار. قرار‌داشتن در این لیست به معنای دشواری یا عملا قطع ارتباطات بانکی و مالی رسمی با نظام بانکی جهانی است. این محدودیت نه‌تنها روابط ایران با کشورهای غربی، بلکه حتی مناسبات اقتصادی با شرکای سنتی همچون روسیه و چین را نیز تحت تأثیر قرار داده است.

در همین زمینه چندی پیش مهرداد لاهوتی، نماینده مجلس، درباره واکنش تند برخی سیاسیون و نمایندگان مجلس علیه بررسی دوباره FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام‌ گفت: پیش از این FATF در مجلس نهم به تصویب رسید و شورای نگهبان برخی از بندهای آن را تصویب کرد و برخی از بندها هم به تصویب نرسید تا این مصوبه به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع شود و مجمع تشخیص در آن زمان این مصوبه را بلاتکلیف گذاشت. نایب‌رئیس اول کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی افزود: در دولت چهاردهم با درخواست رئیس‌جمهور و موافقت رهبر معظم انقلاب، رسیدگی به این مصوبه در دستور کار مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار گرفت تا بار دیگر موضوع FATF‌، CFT و لوایح پالرمو در مجمع بررسی شود. نماینده مردم لنگرود در مجلس در تعریفی از مجمع تشخیص مصلحت نظام عنوان کرد: مجمع تشخیص به این معناست که اگر موضوعی بخواهد خلاف قانون اساسی یا خلاف شرع به قانون تبدیل شود، مجمع وارد عمل شده و مصلحت نظام را برای آن موضوع در نظر می‌گیرد و نسبت به بررسی آن اقدام می‌کند. بر همین اساس مجمع تشخیص مصلحت نظام در این زمان طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب موضوع 

FATF ،CFT و لوایح پالرمو را بررسی می‌کند. البته هر تصمیمی که مجمع تشخیص درباره آنها بگیرد، قابل احترام است.

بنابراین بر‌اساس اطلاعاتی که پیش‌تر منتشر شده بود، مسکو در مذاکرات اخیر خود با تهران بر لزوم پیوستن ایران به الزامات FATF تأکید کرده و حتی خواستار درج این مسئله در توافق جامع راهبردی میان دو کشور شده است.

این نخستین بار نیست که جریان تندرو در مجلس تلاش دارد با استفاده از ابزار فشار رسانه‌ای یا سیاسی، مسیر بررسی لوایح در مجمع را تغییر دهد. در دوره دوازدهم مجلس نیز برخی نمایندگان کوشیدند بدون اختیار قانونی، موضوع بررسی این دو لایحه را به صحن بازگردانند تا در فضای سیاسی‌تری به مخالفت با آن بپردازند، اما قوانین اجازه این تصمیم را به آنها نداد و این‌گونه به یک جلسه بررسی در صحن قناعت کردند. بااین‌حال، اکنون با افزایش احتمال بررسی و تصویب لوایح در مجمع، مجدد دست به کار شده و نامه نوشته و هشدار می‌دهند.
 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ فروردين ۰۴ ، ۲۳:۳۵
sms reson

محمدعلی دستمالی| جنگ روایت و تفسیر، از مهم‌ترین کمبودها و نارسایی‌هایی هستند که می‌توانند بر اخبار مربوط به مذاکره سایه بیندازند.
 
هم نیت‌خوانی و پیشگویی دشوار است، هم امکان پی بردن به تصمیمات محرمانه‌ دولت‌ها. ولی صحنه‌‌ سیاست و شواهد روابط بین‌الملل در کنار شناخت روشن از ضعف و توان خود، می‌تواند مجموعه‌ای از سناریوها و پیش‌بینی‌ها را امکان‌پذیر کند. بر اساس چنین نگرشی، تمایل دارم چندوچون احتمال شکل‌گیری مذاکرات هسته‌ای بین آمریکا و ایران و فضای مذاکرات را از سه منظر بررسی کنم:

 نخست؛ فضای رسانه و افکار عمومی. دوم؛ وضعیت فعلی خاورمیانه. سوم؛ ادراک وضعیت فعلی ایران و بایسته‌های حکمرانی خردمندانه برای گذار از این مبدا به مقصدی بهتر. این روزها، دونالد ترامپ در رسانه‌های جهان، به‌عنوان سیاستمداری جنجالی شناخته می‌شود که تمایل دارد از هر موضوعی، خمیرمایه‌ای برای غوغا و نمایش بسازد. شاید این مهم‌ترین مولفه شخصیتی اوست و با توجه به اهمیت این موضوع، بتوان بسیاری از رویکردهای سیاسی تیم فعلی کاخ سفید را ارزیابی کرد.

جنس و آلیاژ اصلی ترامپ از نمایش و غوغا شکل گرفته است. حالا ترامپ بر صحنه‌ نمایش و غوغا، همبازی و شریک همساز و همنوایی به نام بنیامین نتانیاهو را نیز در کنار خود می‌بیند و هیچ چیزی طبیعی‌تر از این نیست که در چنین شرایطی، بخش اعظم قدرت و سرمایه‌ خود را صرف نمایش رسانه‌ای و تبلیغاتی کند.

بیایید از خودمان بپرسیم: ترسناک‌ترین بُعد این ویژگی شخصیتی و مشی سیاسی دونالد ترامپ چیست؟ شاید پاسخ معقول چنین باشد: او یک لیدر غیرقابل‌پیش‌بینی است. رفتار و گفتار ترامپ، به دو دلیل می‌تواند ما را دچار خطای شناختی کند:

ممکن است گروه اول، هر نوع رفتار و گفتار ترامپ را حقیقی تلقی کرده و ارزیابی مبتنی بر «احتمال جنگ» را به عنوان مهم‌ترین پیام بازنشر می‌کند.

گروه دوم نیز ممکن است بر اساس یک پیش‌داوری و نگرش سوگیرانه، کل قول و عمل ترامپ را به مثابه‌ بلوف قلمداد کند.

پیداست ارزیابی نهایی هر دو گروه، پیامدهای منفی دارد و خسران به بار می‌آورد. رویکرد خردمندانه و معقول این است که در هر دو حوزه‌ داخل و بین‌الملل، نهاد یا گروه دیپلماتیک مرتبط، چنان با ادبیات و زبان روشنی درباره‌ این موضوع اطلاع‌رسانی و موضع‌گیری کند که راه بر روایت‌های مجعول و تفسیرهای سوگیرانه ببندد. اما به نظر می‌رسد دستگاه دیپلماسی ایران در این حوزه چندان کارآمد نیست. صدالبته مشکل فقط به بخش سخنگویی و دیپلماسی وزارت امور خارجه و شورای اطلاع‌رسانی دولت بازنمی‌گردد و متاسفانه با نوعی تضاد و تکثر رسانه‌ای روبه‌رو هستیم که تلقی آنها از اصل مذاکره، نه تنها افکار عمومی مردم ایران و نهاد بازار، بلکه دولت‌های خارجی و نهادهای بین‌المللی را نیز با ابهام و سردرگمی روبه‌رو می‌کند. مدت‌هاست وقت آن فرارسیده که نه‌تنها موضع‌گیری سیاسی و دیپلماسی در قبال پرونده‌ هسته‌ای و آمریکا، بلکه اطلاع‌رسانی درباره‌ مذاکرات هم، یک‌کاسه و متمرکز شود. شاید کمیته‌ای ترکیبی از شورای راهبردی روابط خارجی، وزارت امور خارجه و شورای عالی امنیت ملی با یک کمیته‌ رسانه‌ای و سیاسی، بتواند نقش نهاد مثبتی در این زمینه را ایفا کند. اگر چنین ابتکاری صورت بگیرد، یحتمل راه بر گمانه‌زنی‌های عجیب‌وغریب بسته خواهد شد.

موضوع دوم، وضعیت فعلی موازنات قدرت و امنیت در خاورمیانه است. این وضعیت، نه‌تنها تابعی از رویدادهای پس از عملیات طوفان‌الاقصی یا ۷ اکتبر است، ارتباط روشنی هم با موازنات جهانی، بازگشت ترامپ به کاخ سفید و جنگ قدرت‌ها دارد. تابلوی کنونی خاورمیانه و به‌ویژه وضعیتی که فلسطین، لبنان، خلیج فارس، سوریه و کل منطقه با آن روبه‌رو شده، حاصل اثرپذیری و اثرگذاری چندین متغیر مستقل و متغیر وابسته است. تشریح گذار این متغیرها، که طی چه فرایندی وضعیت خاورمیانه را به نقطه‌ کنونی رساندند، می‌تواند بحثی دور و دراز و بی‌حاصل باشد. آنچه اهمیت دارد، صورت نمایان و غیرقابل‌انکار واقعیت فعلی است.
 

 

تابلوی کنونی، براساس نگرش سیاست خارجی منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای ایران، چندان مطلوب نیست. اما در‌عین‌حال، شرایط و اسباب و ابزاری وجود ندارد که بتوان با استفاده از آنها، نوع کنش و واکنش کشورهای منطقه، واکنش غرب به اسرائیل و تصمیمات آمریکا و اتحادیه‌ اروپا را تغییر داد. اما چنین چیزی به این معنی نیست که ایران، امکان استفاده از مزیت‌ها و ظرفیت‌های فعلی ارتباط، تجارت و توسعه‌ روابط در منطقه را از دست داده است.

وقت آن فرا رسیده که با رویکردی رئالیستی، اجازه دهیم کل کشورهای خاورمیانه، در هزینه‌های امنیت و ثبات منطقه، سهیم و شریک شوند و بار تمام دغدغه‌ها بر دوش ایران نباشد. فراموش نکنیم کنشگرانی مانند عربستان سعودی، امارات متحده‌ عربی، ترکیه و حتی عراق، زمانی می‌توانند در چارچوب رقابت‌های منطقه‌ای، به‌سرعت از ایران سبقت بگیرند که به دست خودمان، فاصله گرفتن از میدان دیپلماسی را به مهم‌ترین کاتالیزور و شتاب‌دهنده‌ آنها تبدیل کنیم.

ایران، به‌عنوان یک کشور قدرتمند منطقه، نه در مسیر مقابله دفاعی، نه در مسیر مذاکره، قرار نیست مانند حماس، جهاد اسلامی یا حوثی‌های یمن رفتار کند. اساسا فضا و شرایط مذاکره برای ایران و جنبش‌های مزبور، تفاوت ماهوی دارد و میزان ظرفیت‌ها و تنوع ابزارهای ایران برای اتخاذ تصمیم خردمندانه، بسیار گسترده است. کافی است در چنین مسیری، نگرش نظام حکمرانی به مفهوم «قدرت» از جنس «قدرت منسجم»، «یکپارچه» و هم‌راستا باشد. یعنی اگر قدرت بازدارندگی موشکی، به طور دقیق در طول و عرض دیگر ابزارهای قدرت ملی قرار بگیرد و همه‌ اجزا به شکل هم‌نوا و هم‌نواز عمل کنند، امکان دستیابی به نتایج روشن وجود خواهد داشت. این مساله، بسیار جدی‌تر و حساس‌تر از آن است که قربانی برخی رقابت‌های حزبی، جناحی و جنجال‌های سلبریتی‌ها شود.

نکته‌ سوم، ارتباط مساله‌ مذاکره با آمریکا، با اصلی‌ترین مسائل حکمرانی و توسعه در ایران است.

بایسته‌های تاریخی، اجتماعی و اقتصادی، نظام حکمرانی را بر سر مسیری قرار داده که باید برای سرعت دادن به گذار از وضعیت وقفه در توسعه، دست به بازتعریف مفهومی و بازتعریف منافع ملی بزند.

 


در چنین مسیری است که می‌توان اهمیت ادراک تهدیدات مستور را بیش از تهدیدات آشکار دانست. به عنوان مثال، بحران خشکسالی و تاثیرات نمایان تغییرات اقلیمی بر هوا، کشاورزی و معیشت مردم ایران، موضوعی است که اکنون و فرداهای دور نسل آتی را نیز درگیر می‌کند. بازسازی دیوان‌سالاری کرختی که نیاز به کارآمدی و به‌روزرسانی دارد، کاربست تدابیر روشن برای گذار از فرسودگی کنونی زیرساخت حمل‌و‌نقل زمینی و هوایی در ایران، رسیدگی به معضلات بزرگ در حوزه‌ صنعت و تجارت، تلاش برای ساماندهی نهادهای بهداشتی و آموزشی، تدوین استراتژی برای مقابله با کمبودهای نگران‌کننده در حوزه‌ انرژی، مسائل حیاتی و مهمی هستند که نظام حکمرانی و مجموعه‌ کارگزاران، بدون گذار به آرامش و ثبات سیاسی و اقتصادی و بدون استفاده از ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری منطقه و فرامنطقه، نمی‌تواند به آنها رسیدگی کند.

در نتیجه مذاکره با آمریکا یا انجام هر اقدام دیپلماتیک و سیاسی دیگری که گره از کار روابط مالی ایران و جهان بگشاید و در عین حال، توان مانور دولت را برای ارتقای وضعیت معیشت مردم را افزایش دهد، اولویتی است که پرداختن به آن، هیچ نوع تعللی را برنمی‌تابد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ فروردين ۰۴ ، ۲۱:۲۰
sms reson

کمترین تعرفه ارسال پیام کوتاه در ایران

1404-01-20 11:41:01 18  0  0

یکی از اصلی ترین مسائل در خرید هر چیزی ، قیمت آن است . در واقع قیمت و تعرفه هر وسیله یا ابزاری در تصمیم گیری ما نقش مهم و اساسی را دارد .

برای خرید پنل پیامک نیز این قانون اثرگذار است زمانی که شخصی قصد دارد برای کسب و کارش از پنل پیامک استفاده کند پس از انتخاب سامانه پیامک مدنظرش نگاه ویژه‌ای نیز به تعرفه ارسال پیامک دارد تا بتواند کمترین تعرفه پیام کوتاه را انتخاب کند .  پس اگر بخواهید برای کسب و کارتان از پنل پیام کوتاه استفاده کنید لازم است بدانید که قیمت پنل اس ام اس وابسته به سیاستهای کاری هر سامانه پیامک می باشد و گاها میتواند قیمتی بین ۳۰ هزار تومان تا یک میلیون تومان داشته باشد .

اما این را باید بدانید که الزاماً در خرید پنل پیامک این موضوع صحت ندارد که شما هر چقدر هزینه بیشتری را صرف پنل پیامک خود کنید به همان میزان از امکانات و قابلیت‌های بیشتری بهره مند خواهید بود چرا که خیلی از نمایندگی‌های پنل پیامک هستند که با ارائه کمترین تعرفه پیام کوتاه در ایران بهترین و کاملترین امکانات را به مشتریان خود ارائه می دهند و این موضوع کاملاً به آن شرکت یا سامانه پیام کوتاه مربوط میشود .

 

 

 

تفاوت تعرفه ها :

تمام نمایندگی های پنل پیامک که امکان ارائه پنل پیام کوتاه به مشتریان را دارند باید بابت ارسال هر پیامک میزان ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده را به امور مالیاتی پرداخت کنند علاوه بر آن بر اساس قانون بودجه سال ۱۳۹۹ تصویب شده در مجلس شورای اسلامی باید بر روی کلیه اس ام اس های ارسالی مبلغ ۱۰ ریال اضافه شود که این هزینه در کلیه پنل های پیام کوتاه ایران اعمال شده است . حال سامانه پیام کوتاه باید بر اساس نیاز مشتری و مبلغ مالیات روی پنل پیامک خود قیمت‌گذاری کند . برای مثال اگر شما بخواهید در طول یک ماه تعداد بیش از ۱۰۰ هزار پیامک را ارسال کنید باید پنل پیام کوتاه انبوه را انتخاب کنید که هم در سرعت ارسال حرفه ای تر بوده و هم از تعرفه پایین تری برخوردار است .

 

 

 

ارزانترین پنل پیامک ایران :

اگر به دنبال خرید پنل پیام کوتاه باشید حتما مشاهده کرده اید که بعضی از نمایندگی سامانه پیام کوتاه را به عنوان ارزان ترین پنل پیام کوتاه ایران معرفی کرده اند از جمله سامانه پیام کوتاه پیام رسون .

این سامانه پیام کوتاه تعرفه‌های خود را بدون هیچگونه هزینه مضاعفی در تعرفه پیام کوتاه در نظر گرفته است و برای مشتریان خود این امکان را فراهم کرده که علاوه بر پرداخت کمترین تعرفه پیام کوتاه بتوانند به صورت رایگان از پشتیبانی و آموزش های سایت نیز استفاده کنند و به همین خاطر است که سامانه پیام کوتاه شیراز را به عنوان ارزان ترین پنل پیام کوتاه ایران معرفی کرده‌اند چرا که پنل اس ام اس را با کمترین تعرفه ارسال پیامک در ایران ارائه می دهد .

 

 

 

 

پیام رسون :

اگر قصد خرید پنل پیامک از پیام رسون را دارید در مرحله اول باید در نمایندگی سامانه ارسال پیامک ثبت نام کنید و پس از خرید تعداد پیامک مدنظرتان از کلیه قابلیت ها و ابزارهای موجود در محیط کاری خود بهره مند شوید این موضوع را باید بدانید که کلیه نیاز کاربران پیام رسون به صورت ابزارهای مختلف در سامانه پیامک طراحی و پیاده سازی شده است کافی است با مطالعه صفحات از آنها اطلاع پیدا کنید.

شرکت اهورا اطلس فارس همواره سعی می کند خود را توسعه دهد تا برای برآورده کردن نیاز کاربران خود با هیچ مشکلی مواجه نشود.

 

جهت خرید پنل اس ام اس از شیراز اس ام اس همین حالا اقدام کنید .

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ فروردين ۰۴ ، ۲۱:۲۰
sms reson

پنل پیامک پیام رسون ویژه فروشگاه عطر و ادکلن

1404-01-18 13:15:24 19  0  0

با توجه به کارایی و سهولت استفاده از سامانه پیامک،کاربرد آن در مشاغل مختلف بیشتر از پیش ملموس می باشد که ما در هر مقاله که در سایت سامانه پیام کوتاه شیراز ثبت میشود به کاربردها و مزایا و نمونه متن های مرتبط با هر کسب و کاری که میشود در پیام کوتاه ارسال کرد ، به طور کامل میپردازیم . امروز نیز به سراغ صنف عطر و ادکلن میرویم و بررسی میکنیم که ارسال اس ام اس میتواند برای فروشگاه های عطر و ادکلن نیز کاربردی و موثر باشد چرا که در ذهن و باورهای اکثر مردم این ثبت شده که خرید عطر و ادکلن حتما باید رو در رو و حضوری باشد . اما ما در این مقاله به شما فروشندگان عطر و ادکلن این را ثابت میکنیم که میشود عطر و ادکل خود را به صورت غیر حضوری و تنها با تبلیغ آن در متن پیامک بفروشید و رضایت مشتری را نیز جلب کنید . 

پس اگر صاحب فروشگاه عطر و ادکلن هستید یا قصد دارید کسب و کار خود را تازه شروع کنید پیشنهاد میکنم تا پایان این مقاله با نمایندگی سامانه پیامکی پیام رسون همراه باشید .

 

 

 

اهمیت تبلیغات برای فروشگاه عطر و ادکلن : 

تبلیغ عطر فروشی نه‌تنها باید به جذب مشتری منجر شود، بلکه از آنجا که با محصولی احساسی مواجه هستیم باید مشتری را حفظ کند تا با داشتن تجربه‌ای منحصر به‌فرد در خرید، برندینگ شما با رایحه‌ای عالی در ذهن مشتری حک شود. 

برای رسیدن به این مرحله از تبلیغات سنتی گرفته تا مدرن، هر کدام با توجه به نوع و جایگاه که دارند در جذب مشتری  تاثیر خاص خود را خواهند داشت. در این بین استفاده از تبلیغات پیامکی به‌ دلیل تنوع بالای ارسال، امکان هدفگیری مشتریان به شکل‌های متنوع و امکان ادغام با سایر روش‌ها بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

بازاریابی پیامکی برای عطر فروشی ها یک پاسخ واقعی و مناسب برای حل مشکلات تبلیغاتی کسب و کارهای وابسطه به عطر و ادکلن می باشد چراکه هزینه استفاده از بازاریابی پیامکی در حد کسری از هزینه های کمپین های گران قیمت تبلیغاتی می باشد و در عین حال مزیت های بیشماری را نیز به همراه دارد که باعث شده به واقع در حد و اندازه هایی بزرگتر از انتظارات ظاهر شود.

 

 

 

تبلیغات پیامکی برای فروشگاه عطر و ادکلن به چه صورت میباشد ؟: 

 

فروشگاه عطر و ادکلن میتواند به دو شکل باشد  :

 

1- یا فروشگاه آنلاین دارید و فقط از طریق سایت عطر و ادکلن میفروشید ( مثل فروشگاه اینترنتی ریحا ) 

2- و یا اینکه مغازه دارید و میخواهید در کنار فروش حضوری خود ، از طریق تبلیغات خودتان را به جامعه هدف بزرگتری معرفی کنید تا فروش بیشتری داشته باشید . 

 

در هر دو مورد بالا با خرید پنل اس ام اس و ارسال پیامک میتوانید پیشرفت زیادی را در کسب و کار خود تجربه کنید بدین صورت که اگر فروشتان از طریق سایت باشد میتوانید با ارسال اس ام اس به سن و جنسیت های مختلف و بانک شماره موبایل جامع که پیام رسون در اختیارتان قرار میدهد ، پیامک ارسال کنید و لینک سایت خود را در پایین متن پیامک قرار دهید تا مشتری با یک کلیک ساده وارد سایت شود و با انواع عطرها ، اعم از گرم و شیرین ، عطرهای اسپرت ، رایحه های گرم ، عطرهایی با خط بوی طولانی ، ماندگاری عطر ها ، و معرفی اشخاص معروف که از چه نوع عطرهایی استفاده میکنند  آشنا کنید . همچنین میتوانید در متن پیامک خود شرایط ویژه ای قرار دهید تا مشتری جذب شود و ضروری بداند که حتما از سایت شما خرید کند . برای مثال میتوانید پیشنهاد دهید که اگر از هر عطری که خریداری میشود اگر مشتری دوست نداشت میتواند آن را تعویض کند یا پول خود را پس بگیرد . در این صورت مشتری با خیالی اسوده از شما خرید میکند چراکه شما حس ارزشمندی و احترام به سلیقه مشتری را در اولویت قرار داده اید . 

و اما اگر مغازه دارید و میخواهید خود را به همشهریان خود معرفی کنید میتوانید با ارسال اس ام اس از طریق کد پستی ، یا ارسال پیام کوتاه منطقه ای ، ارسال پیامک انبوه به محله ، و قرار دادن لوکیشن مغازه در متن پیامک خود و دادن پیشنهاد های ویژه به مشتریان آنها را به سمت مغازه خود کشانده و فروش خود را بیش از پیش کنید . 

 

 

 

مهم‌ترین دلایل اهمیت تبلیغات پیامکی فروشگاه عطر و ادکلن عبارتند از:

- نرخ باز شدن بالای پیامک.
 -دسترسی مستقیم به مشتری بدون واسطه.
- امکان تعامل دو طرفه با مشتری در صورت خرید شماره پیامک اختصاصی.
- امکان ارسال پیامک شخصی‌سازی شده بر اساس اطلاعات مشتری.
- هزینه کم و بازدهی سریع‌تر کمپین‌ها در زمان کوتاه نسبت به سایر روش‌ها.
- قابلیت هدفگیری کمپین‌های تبلیغ با روش‌هایی خلاقانه.

 

 

 

پیام رسون 

به لطف ابزارهای دیجیتال، امروزه برای تبلیغ فروشگاه عطر و ادکلن محدود به روش‌های سنتی نیستیم. وجود این ابزارها امکان تبلیغات هدفمند را به شکل‌های مختلفی فراهم کرده است که هریک از آنها به تنهایی می‌توانند بیشتر از روش‌های سنتی مثل چاپ بیلبورد و بنر ، مشتری به همراه داشته باشند.

در این بین تبلیغات پیامکی و تبلیغات اس ام اسی برای فروشگاه عطر و ادکلن بیشترین بازدهی را دارند. دلیل آن هم به قابلیت‌های متعدد برای تبلیغات هدفمند و از سوی دیگر امکان ادغام آن با سایر روش‌های تبلیغاتی است. پیامک علاوه‌بر تبلیغات می‌تواند با هدف اطلاع‌رسانی و ارسال پیشنهادات ویژه نیز مورد استفاده قرار گیرد.

اگر صاحب فروشگاه عطر و ادکلن هستید این لطف را در حق خود و کسب و کارتان کنید و از تبلیغات پیامکی استفاده کنید . 

 

 

جهت خرید پنل اس ام اس از شیراز اس ام اس همین حالا اقدام کنید . 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ فروردين ۰۴ ، ۱۵:۲۸
sms reson

دوره فعلی ریاست‌‌جمهوری «دونالد ترامپ» از هر حیث تکرار دوره اول ریاست‌جمهوری اوست اما تیم اطراف او و پاره‌ای رسانه‌های خارجی مرتبط یا همگرا با تیم او و نیز عده‌ای در ایران وانمود می‌کنند دنیا با ترامپ جدیدی مواجه شده است. خود ترامپ برای اهدافی که در سطح داخلی آمریکا و در سطح خارجی دنبال می‌کند به چنین تصویری به ‌شدت احتیاج دارد. تصویر مورد نیاز او این است که دنیا با یک رئیس‌جمهور همواره شگفتی‌ساز و غیرقابل پیش‌بینی مواجه است، پس به نفع دیگران است که در مقابل او قرار نگیرند. خود او 10 فروردین / 29 مارس در مصاحبه با فاکس‌نیوز گفت «من به تازگی نامه‌ای برای مسئولان ایران فرستادم و در آن نوشتم که باید یک تصمیم مشخص بگیرند، یا این طرف یا آن طرف». اگر پنج سال به عقب برگردیم، به زمانی که ترامپ از برجام خارج شد، با همین ادبیات مواجه می‌شویم، آن زمان هم او گفت ایران باید به توافق بزرگ با آمریکا تن دهد و من منتظر پاسخ مقامات جمهوری اسلامی هستم و مرتب وعده می‌داد که ایران امروز می‌آید، فردا می‌آید و زمانی که در انتخابات ریاست‌جمهوری سال 2020 به رقیب پیر خود از حزب دموکرات باخت مدعی شد که ایران آماده بود تا به توافق بزرگ با من تن دهد اما سیاست‌های آسان‌گیر جو بایدن همه چیز را به ‌هم ریخت. 
ابزار دونالد ترامپ برای پیگیری سیاست‌های خود در آن زمان هم مثل امروز دو چیز بود؛ «فشار حداکثری» و «تهدید به اقدام نظامی». اما واقعیت این است که در همان زمان همه محافل سیاسی به ترامپ گفتند فشار حداکثری، ایران را به پذیرش خواسته‌های او وادار نمی‌کند. ترامپ حتی زمانی که ایران در یک مرحله پهپاد افسانه‌ای ـ گلوبال‌هاوک ـ آمریکا را در آسمان هرمز نابود کرد و در مرحله بعد در واکنش به اقدام آمریکا در به شهادت رساندن سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس، پایگاه عظیم عین‌الاسد آمریکا در عراق را زیر ضربات شدید موشکی قرار داد و حیثیت نظامی آمریکا را نابود کرد، ترجیح داد کاری نکند و به درگیری نظامی با ایران دامن نزند. این تجربه نزدیک ما از دونالد ترامپ و سیاست‌های اوست. در همین حدود سه ماه اخیر که او دوباره به قدرت رسیده و همان سیاست‌های به ظاهر تهاجمی را علیه بخش‌های زیادی از دنیا از سر گرفته است، باز هرجا در مقابل او مقاومت صورت گرفته به سرعت به عقب برگشته و هیچ هم بابت تغییر سریع موضع شرمنده نشده است! 
البته از حق نگذریم ترامپ در دوره اخیر، عنصر سومی به سیاست‌های خود اضافه کرده است و آن «حیله‌گری» است. مثلاً ترامپ وانمود کرد برای پایان دادن جنگ اوکراین به فرمول حل و فصل سریع با روسیه دست یافته است و براساس آن مکالمه تلفنی با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور راه انداخت و متعاقب آن مذاکرات وزرای خارجه آمریکا و روسیه در «ریاض» را شکل داد، به گونه‌ای که بعضی خوش‌باورها گفتند امروز یا فردا جنگ اوکراین تمام می‌شود. اما ترامپ با فاصله کم‌ تحریم‌های جدیدی علیه فدراسیون روسیه راه انداخت و نشان داد صادق نبوده و خبری از پایان سریع جنگ اوکراین نیست. اضافه شدن عنصر سوم به سیاست‌های ترامپ در واقع افشاکننده ضعف کارآیی دو راهبرد «فشار حداکثری» و «تهدید به جنگ» است. 
در همین روزها برای آنکه تهدید او به جنگ، معتبر شمرده شود، یک سری خبر در رسانه‌ها راه افتاد. رسانه‌های غربی و بعضی دنباله‌روان آن در منطقه و بعضی دیگر در ایران، از تغییر کاربری جزیره نظامی «دیگوگارسیا» در شرق اقیانوس هند و افزایش تحرک و توان نظامی این پایگاه ارتش آمریکا خبر دادند. بعضی هم نوشتند آمریکا در حال افزایش توان نظامی پایگاه عین‌الاسد در عراق است و بعضی هم نوشتند آمریکا در حال انتقال سیستم‌های پدافندی بی‌52 از نقاط نزدیک 

 

کره شمالی به آب‌های خلیج‌فارس می‌باشد و خبرهای دیگری از این نوع. پنتاگون هم 14 فروردین / دوم ‌آوریل طی بیانیه‌ای اعلام کرد «پیت هگست» وزیر دفاع گفته است «اگر ایران یا نیروهای نیابتی‌اش تهدیدی متوجه پرسنل یا منافع آمریکا در منطقه کنند، ایالات متحده بدون تردید دست به اقدام قاطع خواهد زد». اما واقعیت این است که از یک‌سو هیچ منبع مستقل و به‌خصوص منابع محلی خبرهای مربوط به دیگوگارسیا یا عین‌الاسد و یا انتقال سامانه‌های دفاعی از کره شمالی به خلیج‌فارس را تأیید نکرده‌اند و از سوی دیگر خود ماهیت این خبرها بر بلوف بودن این نوع خبرپراکنی‌ها تأکید می‌کند؛ چرا که اصولاً انفعال نظامی آمریکا در منطقه غرب آسیا و به‌خصوص در حوزه حساس خلیج‌فارس به دلیل عدم نیروی کافی نظامی آمریکا در پایگاه‌های فراوان آن در منطقه و نیز به دلیل عدم کفایت جنگ‌افزارهای آن نبوده است. پایگاه عین‌الاسد در غرب آسیا بزرگ‌ترین پایگاه زمینی و پایگاه منامه در بحرین، بزرگ‌ترین پایگاه دریایی آمریکا در دنیا می‌باشد. پس انفعال آمریکا به دلیل کسری نیروی نظامی یا کسری تجهیزات نظامی نیست، اما برای آنکه تهدیدات ترامپ و پنتاگون معتبر تلقی شود، رسانه‌ها با این نوع خبرهای بی‌اساس به میدان آمده و بعضی ساده‌لوحان داخلی به آن دامن می‌زنند. 
واقعیت این است که هر گونه اقدام نظامی آمریکا چه در منطقه ما و چه در مناطق دیگر با هزینه زیاد و ریسک‌ بسیار بالا مواجه می‌باشد. مدت‌های مدیدی است که اعتبار قدرت نظامی آمریکا در حل منازعات و اساساً کارآیی فرمول جنگ در تأمین اهداف آمریکا زیر سؤال رفته است. به صحنه تقابل نظامی آمریکا علیه کشور یمن ـ با یک هزارم قدرت نظامی ایران ـ بنگرید. انصارالله در واقع به نمایندگی از جهان اسلام در دفاع از مردم مظلوم غزه و زنان و کودکان که هر روزه ده‌ها نفر آنان به خاک و خون کشیده می‌شوند، بدون آنکه از جایی دستور بگیرد، دریای سرخ را تحت کنترل درآورده و به حملات موشکی علیه عمق رژیم صهیونیستی دست می‌زند. آمریکا طی یک ماه اخیر با استفاده از تجهیزات بسیار گران‌قیمت از جمله هواپیماهای بی‌52 به مناطقی از یمن از جمله نقاطی در کوهستان‌های شمال این کشور حمله کرده است. بنا به بعضی گزارش‌های معتبر محلی، ارتش آمریکا برای انهدام یک دهانه یک تونل چندمتری که چندین ورودی و خروجی دارد، سه بار با هواپیمای بی‌52 حمله کرده در حالی که حداکثر نتیجه آن، تخریب یک تا دو متر یک دهانه از یک تونل چند دهانه بوده است! در پی این حملات، ترامپ در 12 فروردین / 31 مارس اعلام کرد «نیروهای یمنی در حملات بی‌امان در دو هفته گذشته نابود شده‌اند و بسیاری از مبارزان و رهبران آنها دیگر در میان ما نیستند» و جالب این است که بعد از این اعلام که از سوی بلندپایه‌ترین مقام آمریکا بیان شد، «ناو هواپیمابر وینسون» مورد حمله نیروهای مجاهد یمن قرار گرفت و دوباره تل‌آویو مورد اصابت موشک بالستیک واقع گردید! پس برای آمریکایی‌ها کاملاً واضح است که فرمول نظامی در مواجهه با مقاومت منطقه کارآیی ندارد. کمااینکه همین 6 روز پیش «فارن‌افرز» ماهنامه شورای روابط خارجی آمریکا بر این موضوع تأکید نمود. بنابراین نباید تردید کرد که فرمول واقعی ترامپ در مواجهه با ایران توسل به عملیات نظامی نیست الا اینکه در ایران شرایط دیگری پیش آید که عنصر نظامی بخواهد به‌عنوان عضو مکمل یک سناریوی ترکیبی عمل کند که در این صورت هم توسل به اقدام نظامی، کارآیی جنگ ترکیبی علیه ایران را مخدوش می‌نماید و به تغییر اساسی در صحنه مواجهه منجر می‌گردد. 
فرمول واقعی عملیاتی و میدانی آمریکا در مواجهه با جمهوری اسلامی، ایجاد اخلال در سامانه‌های اقتصادی ایران است. تحلیل جناح ترامپ و جمع‌بندی آن این است که از میان همه عناصر عملیاتی آمریکا که طی دهه‌های گذشته در مواجهه با ایران به کار گرفته شده‌اند، تنها فشار اقتصادی کارآیی نسبی داشته است. تغییر قیمت دلار در ایران طی دو تا سه ماه گذشته که از 60 هزار تومان به بیش از 100 هزار تومان رسید، تیم ترامپ را متقاعد کرده است که راهکار اصلی مواجهه‌ با ایران، همین فشار اقتصادی است. آمریکا معتقد است وضع اقتصادی و ساختارهای ضعیف آن در داخل ایران به‌گونه‌ای است که فشار بر آن پاسخ می‌دهد. خب زمانی که این عنصر بدون آنکه برای آمریکا کمترین هزینه‌ای داشته باشد، به دولت و مردم ایران فشار می‌آورد و اقتصاد جمهوری اسلامی را در ورطه بی‌ثباتی قرار داده و نارضایتی‌ها را دامن می‌زند، چرا باید آمریکا به سمت گزینه نظامی برود که با توجه به تعداد زیاد پایگاه‌های ثابت و سیار آن در منطقه، از یک‌سو ریسک آن برای پنتاگون بالاست و از سوی دیگر وضع و موضع کنونی رژیم اسرائیل در منطقه‌ را به کلی دگرگون می‌کند؟ آمریکا به خوبی می‌داند اگر ولو به ‌صورت محدود به سمت کنش نظامی علیه ایران برود، با واکنش‌ گسترده نظامی جمهوری اسلامی مواجه می‌شود و این واکنش، وضع منطقه را به‌هم می‌ریزد کما اینکه نشانه‌های نگرانی از پیامد درگیری تازه را در همه دولت‌های عرب اطراف ایران مشاهده می‌کنیم. هر اقدام نظامی حتی اگر محدود باشد، ایران را به سمت ویران‌سازی رژیم اسرائیل سوق می‌دهد و آنگاه دیگر فقط پایگاه‌های نظامی و اطلاعاتی این رژیم ـ آن‌گونه که در عملیات‌های وعده صادق اعمال شد ـ سیبل قدرت نظامی ایران نخواهد بود بلکه کل زیرساخت‌های حیاتی آن را در معرض فروپاشی قرار می‌دهد و این چیزی نیست که آمریکا آن را نداند و یا نادیده بگیرد. 
پس واقعیت این است که آمریکا به فشل کردن اقتصادی ایران چشم دوخته و اگر صحبت از بحث نظامی می‌کند، برای تشدید نوسانات ارزی و تداوم فضای عدم اطمینان در حوزه اقتصادی ایران است. خب در چنین فضائی ما چه کار باید بکنیم؟ از یکسو ما باید فاصله تهدیدات اقتصادی آمریکا با تهدیدات نظامی آن را از میان برداریم و نشان دهیم هر تهدید اقتصادی علیه ایران به مثابه تهدید نظامی هم هست چرا که با همان کارکرد تنظیم گردیده است. از سوی دیگر با توجه به اینکه آمارها می‌گویند علی‌رغم تهدیدات اقتصادی و تحریم‌ها، بنیان‌های اقتصادی ایران مستحکم است به گونه‌ای که هنوز تولید ناخالص داخلی ایران، قبل از رتبه بیست و ششم جهان می‌باشد، به وضع اقتصادی و نحوه مدیریت منابع کشور توجه جدی داشته باشیم. مطمئن باشیم با سازوکارهای تجربه شده، می‌توانیم روند اقتصاد کشور را در مدار درست قرار دهیم. در این صورت همین حرافی‌ها و بلوف‌های نظامی آمریکا و غرب علیه ایران نیز به پایان می‌رسد. کلید رمز تهدیدات نظامی دشمن، وضع کنونی اقتصادی ایران است. با اصلاح آن، این کلمه رمز را باطل کنیم.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ فروردين ۰۴ ، ۱۵:۲۷
sms reson