پنل پیامک،پنل پیامک رایگان،سامانه پیامک رایگان

نمایندگی پنل پیامک- پنل پیام کوتاه-پنل پیام کوتاه رایگان و ارسال انبوه پیامک در سایت پیام رسون

پنل پیامک،پنل پیامک رایگان،سامانه پیامک رایگان

نمایندگی پنل پیامک- پنل پیام کوتاه-پنل پیام کوتاه رایگان و ارسال انبوه پیامک در سایت پیام رسون



نمایندگی پنل پیامک- پنل پیام کوتاه-پنل پیام کوتاه رایگان و ارسال انبوه پیامک در سایت پیام رسون

بایگانی

۶ مطلب در ارديبهشت ۱۴۰۴ ثبت شده است

 چین به فعالیت روز و رؤیای شب حاکمان آمریکا تبدیل شده است. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا پس از برگزاری تور سه روزه خود در عربستان، قطر و امارت، اعلام کرد: «منطقه خلیج فارس عالی است و با آن رفتار مناسبی نشده و به سمت آغوش چین در حرکت بود، اما این اتفاق اکنون نخواهد افتاد.» این مسئله نشان می‌دهد تمرکز اصلی ترامپ در سفر به کشور‌های حاشیه جنوبی خلیج فارس مهار چین بوده است؛ این درحالی است که رؤسای‌جمهور آمریکا برای انعقاد قرارداد‌های تجاری و نظامی سنگین همواره راهی این منطقه می‌شوند و از این جهت اتفاق جدیدی رخ نداده است. آنچه تغییر کرده، موضوع چین است. چین دو دهه‌ای می‌شود که جایگاهی مهم‌تر در سیاست خارجی آمریکا یافته اما درحال تبدیل و وارد شدن به همه پرونده‌هاست. تقریباً هر توپی را که مقامات آمریکایی در زمین بازی جهانی به حرکت درمی‌آروند، هدف نهایی‌اش گشودن دروازه پکن است. 

راهکار‌های ترامپ برای مهار رابطه چین - خلیج فارس 
ترامپ برای مهار رابطه فزاینده چین و غرب آسیا به ویژه مجموعه خلیج فارس فعلاً دو راهکار را برگزیده است؛ خالی کردن جیب دولت‌های عربی در قالب جذب سرمایه‌گذاری و سرمایه‌گذاری‌های مشترک تا ظرفیت آن‌ها برای افزایش روابط اقتصادی با چین کاهش یابد و دیگری ارائه امکاناتی به این کشور‌ها که تا پیش از این از دولت‌های عربی دریغ می‌شد؛ امکاناتی مانند فناوری هسته‌ای، سلاح‌های دوربرد و فناوری‌های جدید. مشکل اما آنجاست که این راهکار‌ها می‌توانند مانع شکست آمریکا شوند، اما به مهار چین منجر نمی‌شوند. این مسئله به ماهیت روابط چین با دولت‌های عربی حاشیه خلیج فارس مربوط می‌شود. 

جنس روابط چین با دولت‌های خلیج فارس 
چین به دلیل جایگاه بی‌بدیل خود در تولید جهانی، دومین مصرف‌کننده نفت در جهان است؛ این رتبه در شرایطی به دست آمده که چینی‌ها به طور گسترده‌ای نیز از زغال سنگ استفاده می‌کنند و در آینده با کاهش مصرف آن، احتمالاً به بزرگ‌ترین مصرف‌کننده نفت بدل خواهند شد. با توجه به معادله نفت - کالا که میان چین با دولت‌های حاشیه جنوبی خلیج فارس برقرار است، کاهش شدیدی در روابط طرفین رخ نخواهد داد. از سوی دیگر هرچند چین یک وارد‌کننده عمده نفت است، اما این به معنای وابستگی و در‌های باز به سمت دولت‌های عربی نیست بلکه آن‌ها برای تضمین جریان عرضه نفت خود به چین باید در این کشور سرمایه‌گذاری‌هایی انجام دهند تا نظر پکن را جلب کنند؛ به ویژه سرمایه‌گذاری برای توسعه مخازن ذخیره‌سازی انرژی در بنادر و همچنین ساخت پالایشگاه. این روند نشان می‌دهد چینی‌ها به نفت وابستگی دارند؛ اما می‌توانند به خوبی نیز میان عرضه‌کنندگان آن بازی کنند. 
وابستگی دولت‌های خلیج فارس به چین برای خرید نفت در آینده افزایش بیشتری خواهد داشت. طی دو دهه اخیر آمریکا با توسعه فناری نفت شیل، میزان برداشت خود از منابع نفت و گاز غیرمتعارفش را افزایش داده و به بازار صادرات انرژی بازگشته است. این بازگشت به گونه‌ای بوده که برخی معتقدند تحریم نفت ایران، ونزوئلا و روسیه برای توسعه بازار صادراتی صنعت انرژی آمریکا بوده است. آمریکا امروزه نه تنها دیگر وارد‌کننده عمده نفت از خلیج فارس نیست، بلکه به نوعی رقیب نیز شده است. 
دولت‌های خلیج فارس راهی جز جلب نظر چین برای فروش نفت خود ندارند. از سوی دیگر برای تأمین رفاه ملت‌ها، گریزی از خرید کالا‌های چینی که باکیفیت و ارزان هستند نیز وجود ندارد. چه در حوزه کالا‌های مصرفی و چه زیرساختی بدون چین امکان تحرک نیست. 
اگر پیش از این دولت‌های خلیج فارس نفت خود را به آمریکا صادر و کالا‌های مصرفی و زیرساختی این کشور و یا متحدانش را وارد می‌کردند، این مسئله دیگر در سطح قبلی وجود ندارد و خبری از رابطه ویژه در این حوزه نیست. در آینده با افزایش تولید چین و چرخش سبد انرژی مصرفی این کشور از زغال سنگ به نفت و تشدید خودکفایی انرژی آمریکا، معادله نفت - کالا میان پکن و دولت‌های حاشیه جنوبی خلیج فارس بیش از پیش تقویت خواهد شد. 

معمای تمرکز آمریکا بر شرق آسیا
برای فهم اقدامات واشنگتن، گشودن در‌های معمای سیاست آمریکا در تمرکز بر شرق آسیا ضروری است. سیاست تمرکز بر شرق آسیا که از دوره اوباما اعلام شد، به دو دلیل در دستور کار قرار گرفت که البته همپوشانی‌هایی نیز با یکدیگر دارند. 
دلیل نخست و دلیل فوری، لزوم مهار چین بود. برای مهار چین، آمریکا نیاز داشت بتواند از نظر نظامی ائتلافی در پیرامون چین تشکیل داده و بر نفرات و تجهیزات خود نیز بیفزاید. این نیرو‌ها علاوه بر ایجاد بازدارندگی در برابر چین، باعث کنترل آبراهه‌ها و زمین‌های اطراف این کشور می‌شدند تا تجارت بین‌المللی پکن تحت نظارت و زیر گام‌های واشنگتن باشد. برای اجرای این سیاست، خروج از غرب آسیا اشتباه بود، زیرا بخشی از مسیر‌های آبی و زمینی چین از این منطقه عبور می‌کند یا غرب آسیا به آن‌ها نزدیک است. 
سیاست دوم، ضرورت تغییر تعریف جغرافیایی آمریکا بود. در قرن نوزدهم و زمان اعلام «دکترین مونرو»، واشنگتن حضور قدرت‌های خارجی را در قاره آمریکا چه شمالی و چه جنوبی ممنوع اعلام کرد. در این تعریف، آمریکا بخشی از قاره آمریکا بود. با این حال با رسیدن به اواخر قرن نوزدهم و آغاز قرن بیستم، تعریف آمریکا از خود علاوه بر قرار داشتن در مجموعه قاره آمریکا، به مجاورت با شرق آسیا نیز گسترش یافت. از این رو واشنگتن مداخلات خود در شرق آسیا را افزایش داد. 
اما وقوع جنگ جهانی اول و سپس جنگ جهانی دوم به همراه ظهور شوروی و ایدئولوژی کمونیسم فضا را تغییر داد. وقوع جنگ در قاره سبز که اثراتی جهانی داشت، برای آمریکا خطرناک بود و همزمان فرصت نیز به شمار می‌رفت؛ درنتیجه پس از آن روابط فراآتلانتیکی به هویت ژئوپلیتیکی جدید آمریکا تبدیل شد تا واشنگتن به قاره سبز پیوند بخورد. امروزه اما رشد خیره‌کننده کشور‌های شرق و جنوب آسیا باعث شده تا نقطه ثقل ثروت، تجارت و فناوری به این منطقه منتقل شود. قدرت‌هایی مانند چین، هند، ژاپن، کره جنوبی، اندونزی، ویتنام، تایوان و استرالیا در این منطقه و پیرامون آن واقع شده‌اند. ابعاد اقتصاد این دولت‌ها از اروپا فراتر می‌رود. از این رو سیاست تمرکز بر شرق آسیا که توسط آمریکا پیگیری می‌شود دارای سیاستی دوسویه‌ است که پیامد‌های مختلفی دارد.
سویه‌ اول که به مهار چین بازمی‌گردد، به غرب آسیا نیز مرتبط است. اگر قرار باشد آمریکا برای مهار نظامی چین قوای خود در شرق آسیا را افزایش دهد، این نیرو‌ها بیشتر از دیگر نقاط به ویژه اروپا که شاهد تغییر هویت ژئوپلیتیکی آمریکاست، تأمین خواهند شد. حتی اگر آمریکا برای تشدید حضور نظامی در شرق آسیا به قوای خود در غرب آسیا نگاهی بیندازد، ضرورت استقرار در سراسر منطقه ازجمله خلیج‌فارس و دریای عمان برای مهار چین، این نگاه را خنثی می‌سازد. 
سویه‌ دوم که به هویت ژئوپلیتیکی آمریکا مربوط است، در این سویه موضوعات ارتباط مستقیمی با غرب آسیا نمی‌یابند تا بتوان با اتکا بر آن گفت توجه واشنگتن به این منطقه کاهش می‌یابد. تغییر هویت ژئوپلیتیکی آمریکا از اروپا به شرق آسیا صورت می‌گیرد و درنتیجه برای تقویت جایگاه آمریکا در منطقه جدید، تمرکز آن بر منطقه قبلی یعنی قاره سبز کاهش خواهد یافت؛ تحولی که در آن غرب آسیا جایگاه پررنگی ندارد. در نتیجه از میان دو سویه‌ای که سیاست آمریکا در تمرکز بر شرق آسیا دارد، یک سویه اگر خنثی نباشد، به تشدید چفت و بست‌های آمریکا در غرب آسیا متمایل شده و سویه دیگر نیز اساساً با این منطقه مرتبط نخواهد بود. این مسئله اما به معنای تشدید تنش‌ها در غرب آسیا نخواهد بود. آمریکا برای مهار چین نیازمند افزایش حضور نظامی و امنیتی در غرب آسیاست اما با توجه به اهمیت این مهار، واشنگتن می‌تواند کاهش تنش با رقبا و دشمنانش را بر خود هموار کند تا بتواند به این موضوع بپردازد. 
سویه مهار چین که در خصوص غرب آسیا کار می‌کند، برخلاف سویه تغییر هویت ژئوپلیتیکی که تأثیر مستقیمی ندارد، باعث شده تا آمریکا به سمت کنار گذاشتن سیاست «اول اسرائیل» در منطقه حرکت کند. در شکل جدید نگاه آمریکا به غرب آسیا، رژیم صهیونیستی نادیده گرفته نخواهد شد و حمایت‌ها نیز همچنان در میزان بالا صورت می‌گیرند، اما دیگر خبری از جایگاه برتر نیست. برای مهار چین جلب نظر اکثر کشور‌ها نیاز است نه ستیز و ضعیف نگاه‌داشتنشان برای خاطر خوش صهیونیست‌ها. همچنین آمریکا می‌داند باید با ایران و محور مقاومت به یک سکون برسد، زیرا در غیر این صورت تمرکزش بر غرب آسیا برای مهار چین زیر ضربات مداوم درگیری با تهران و متحدانش دچار فرسایش می‌شود. 

کنار گذاشتن سیاست «اول اسرائیل» در غرب آسیا؛ پیامد مهم سیاست عالی مهار چین
ترامپ گفته با منطقه خلیج فارس «رفتار مناسبی نشده» و به همین دلیل درحال حرکت به «آغوش چین» بود ولی «این اتفاق اکنون نخواهد افتاد.» 
این مسئله نشان می‌دهد دولت‌های عربی حاشیه جنوبی خلیج فارس درپی نارضایتی از آمریکا و عدم ارائه برخی امکانات، درحال سوق یافتن به سمت چین بوده‌اند. عدم ارائه امکانات هسته‌ای، تسلیحات پیشرفته دوربرد و اجازه برای ورود به فناوری‌های نوین توسط آمریکا به دولت‌های خلیج فارس، باعث شده بود این دولت‌ها نیاز‌های خود را از چین دریافت کنند. در این مسئله ایران نیز سرنوشت مشابهی با دولت‌های جنوب خلیج فارس دارد. دهه‌ها قبل ایران از چین و کره شمالی، امارات از کره شمالی و عربستان از چین موشک وارد می‌کردند. همچنین چین در برنامه هسته‌ای ایران و چین مشارکت داشت. اخیراً پس از ممانعت آمریکا، عربستان از چین در حوزه تولید کیک زرد و تولید سوخت جامد برای موشک‌ها کمک گرفته است. دلیل ممانعت آمریکا از ارائه این امکانات به دولت‌های خلیج فارس چیزی جز رعایت مصالح «رژیم صهیونیستی»، به موضوع دیگری مرتبط نبود. 
امروزه با توجه به ضرورت مهار چین، آمریکا باید زمینه‌های نفوذ پکن را بخشکاند. یکی از این ریشه‌ها معادله نفت - کالا است اما ریشه دیگر به تأثیرات منفی اجرای سیاست حفظ برتری رژیم صهیونیستی در منطقه باز می‌گردد که باعث شده دولت‌ها برای تأمین نیاز‌هایی که آمریکا آن‌ها را دریغ می‌کند، به سمت چین و دیگر قدرت‌ها بروند. نمونه ویژه‌ای از این حرکت، سوق یافتن مصر به سمت تسلیحات روسی، چینی و فرانسوی است. 

ایران و سیاست‌های آمریکا
نسبت به دیگر بازیگران حاضر در غرب آسیا، ایران بیشترین ظرفیت، تجربه و اراده را برای پیگیری سیاست‌های مستقل خود دارد. در شرایطی که آمریکا درصدد استفاده از موقعیت غرب آسیا برای مهار چین است، این ویژگی ایران می‌تواند برای آمریکا دردسرسازتر از گذشته باشد. اگر آمریکا بخواهد مدتی طولانی‌تر با ایران و متحدانش در ستیز و رقابت باشد، این درگیری به سرعت توسط چین مورد استفاده قرار خواهد گرفت. درنتیجه برخلاف گذشته، این بار تحرکات ایران برای آمریکا خسارت بیشتری دربر دارد. واشنگتن احتمالاً بر همین اساس به دنبال مهار تحرکات ایران در کوتاه‌مدت با «مذاکره - توافق» از طریق ارعاب با تهدیدهای سنگین و همچنین نرمش است. 
به نظر می‌رسد راهکار ایران باید حرکت در ریل‌هایی باشد که ترامپ گذاشته اما عزیمت سیاست‌های ایران، باید برخلاف حرکت لکوموتیو سیاست رئیس‌جمهور آمریکا باشد. ترامپ دو ریل ارعاب و نرمش را برگزیده و با ایران در هر دو ریل درحال پیشروی است؛ همزمان با پیشرفت در مذاکرات و بهبود لحن نسبی مقامات آمریکایی در این خصوص، اما از میزان تهدیدهای لفظی آن‌ها کاسته نشده است. به نظر می‌رسد همان‌گونه که تهران سیاست موازی ارعاب و نرمش ترامپ را معطوف به مذاکره - توافق می‌داند، باید خود نیز دست به ارعاب و نرمش در برابر آمریکا بزند. این ارعاب اما باید با نوع روشی که آمریکایی‌ها پیگیری می‌کنند، متفاوت باشد. استقرار تسلیحات پیشرفته معطوف به منافع آمریکا با استفاده از مشروعیتی که واشنگتن بر اثر تهدیدهای خود علیه تهران آفریده و تشدید تحرکات ضدصهیونیستی اعضای محور مقاومت مانند تشدید کمی - کیفی حملات یمنی‌ها به سرزمین‌های اشغالی در جمع با نرمش‌هایی که در مصاحبه اخیر علی شمخانی، مشاور رهبر معظم انقلاب انجام شد، می‌تواند راهکار مناسبی برای آرایش در برابر سیاست‌های کنونی واشنگتن باشد. 
آنچه باید در دورنمای نگاه ایران قرار داشته باشد، غایت هدف آمریکا از بهبود نسبی اوضاع با تهران است. اگر آمریکا تنش‌ها با ایران را متوقف کند، عملاً باعث خواهد شد تا منطقه به آرامش برسد. آیا آرامش منطقه چیزی است که واشنگتن می‌خواهد؟ به طور آشکاری اگر منطقه به آرامش برسد، مستعد بهره‌برداری چین خواهد شد. 
آمریکایی‌ها چند سالی می‌شود که میان چین و اروپا، «دیواری از آتش» ایجاد کرده‌اند. از یمن تا غزه و از اوکراین تا فنلاند شاهد جنگ یا تنش‌های نظامی هستیم. این تنش‌ها تماماً به گونه‌ای هستند که مسیر‌های اتصال چین به اروپا را مسدود کنند؛ چه اینکه آنچه میان این دو است نیز در آشوب فرو می‌رود. 
به نظر می‌رسد چیزی که واشنگتن به دنبال آن است، چیز جدیدی نیست و از خام کردن ایران فراتر نمی‌رود. آمریکایی‌ها قصد دارند صرفاً ایران را به بازی بگیرند تا ورودش به بازی را بپذیرند. ایران نه تنها وارد بازی آمریکا برای مهار سنگین چین یا روسیه نمی‌شود، بلکه روی حفظ استقلال خود نیز حساس است. از سوی دیگر بازی دادن به ایران در منطقه به معنای پذیرش سیاست‌های تهران در ایجاد آرامش در منطقه خواهد بود. آرامش در منطقه به معنای زدوده شدن زمینه‌های حضور نظامی-امنیتی آمریکا در منطقه بوده و بلعکس شرایط را برای نفوذ چین با ابزار‌های اقتصادی فراهم می‌کند. 
اگر پذیرفته شود که دورنمای آمریکا، مهار چین است، توافق و مصالحه طولانی‌مدت و پذیرش نقش ایران، محال خواهد بود. با این وجود حتی چنین تغییری می‌تواند برای ایران فضایی برای مانور فراهم آورد. آنچه تهران باید از آن دوری کند، اتکا و برداشت از نیت آمریکا برای مصالحه طولانی‌مدت است. در صورت دوری از این تفکر، ایران قادر است از همین مجرا‌های اندک گشوده شده برای مانور‌های خاص بهره گیرد. 
اگر آمریکا برای مهار چین نمی‌خواهد با ایران مصالحه کند، تهران نیز می‌تواند روی درجه تنش‌ها در منطقه کار کند تا گاهی اوقات حرارت بالای تنش‌ها موجب گرفتاری آمریکا و برهم خوردن تمرکزش بر شرق آسیا شود. مسیر دیگر رشد سریع و همه‌جانبه عناصر قدرت ایران است تا سنگین‌تر شدن وزن تهران در منطقه، ناگزیر غرب آسیا را در مسیر کاهش تنش‌ها قرار دهد. تصمیم دولت‌های عربی برای بهبود رابطه با ایران، دوری آن‌ها از تحرکات ضدایرانی آمریکا و تکاپوی اخیرشان برای کاهش تنش‌ها میان واشنگتن و تهران ناشی از افزایش وزن ایران در سال‌های اخیر است. 
 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۹ ارديبهشت ۰۴ ، ۲۰:۴۸
sms reson

روز ملی ارتباطات و روابط عمومی با پیام رسون

1404-02-27 22:51:04 13  0  0

۱۷ مه برابر با ۲۷ اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی است.
از سال ۱۹۶۹، هر ساله در تاریخ هفده ماه می روز جهانی ارتباطات جشن گرفته می‌شود؛ این روز مصادف با تأسیس واحد تلگراف بین‌المللی است که در سال ۱۸۶۵ تأسیس شد تا بتواند روش‌های ارتباط اورژانسی را حمایت کند و اکنون در انواع ارتباطات مشاهده می‌شود. هدف دیگر از روز جهانی ارتباطات این است که به افراد کمک کند تا آگاهی بیشتری در مورد امکانات ایجاد شده توسط تکنولوژی داشته باشند و تمرکز آن بیشتر روی اینترنت و اطلاعات تکنولوژی‌های ارتباطی دیگر است. ما از این روز به عنوان راهی برای بهبود اقتصاد و جوامع نیز استفاده می‌کنیم و به دنبال راه‌هایی هستیم که ارتباطات دیجیتالی خود را گسترده کنیم.

 

 

 

روابط عمومی چیست ؟: 

مدیریت چرخه اطلاعات بین افراد یا سازمان های مختلف با عموم را روابط عمومی می گویند. یکی از ارکان اساسی نظام ارتباطی و اطلاع رسانی که نقش تعیین کننده ای در افزایش آگاهی‌های آحاد جامعه، فرهنگ سازی و تنویر افکار عمومی، برعهده داردروابط عمومی است.روابط عمومی مجموعه‌ای از اقدامات و فعالیت های برنامه ریزی شده ی یک سازمان است که برای برقراریِ ارتباطاتِ مؤثر و هدفمند با گروه‌هایی که با آن در ارتباط‌ اند، انجام می‌دهد. وظایف روابط عمومی سخنرانی در کنفرانس‌ها، همکاری با رسانه‌ها و بهره‌وری از آنها، ارتباطات بحران، اشتغال به امورِ اجتماعی از طریق رسانه‌ها و ارتباط با کارکنان است.

یکی از ارکان ها و عضو تاثیر گذار در روابط عمومی جناب آقای حمید نطقی است 

حمید نطقی نویسنده، مؤلف، شاعر، استاد دانشگاه و پایه‌گذار روابط عمومی اهل ایران بود. کنفرانس بین‌المللی روابط عمومی ایران، جایزه دکتر نطقی که یک جایزه علمی است در دو سطح ملی و بین‌المللی به منظور تقدیر از خدمات و تلاش‌های علمی، تحقیقاتی و نوآورانه افراد مؤثر در توسعه و اعتلای روابط عمومی، اعطاء می‌شود.

 

 

 

نمونه متن پیامک ویژه روز ارتباطات و روابط عمومی : 

 

روابط عمومی ها نباید توجیه گر سیاست غلط باشند بلکه باید در پاسخگویی به مردم و در برقراری رابطه با انها صداقت را اصل قرار دهند.

۲۷ اردیبهشت، روز ارتباطات و روابط عمومی گرامی باد

 

...................................................................


به مناسبت فرارسیدن روز روابط عمومی فرصت را مغتنم شمرده، این روز را گرامی داشته و به تمامی فعالان این عرصه تبریک عرض می نماییم.

بی شک این روز تداعی گر اهمیت و نقش روز افزون صنعت روابط عمومی در دنیای ارتباطات هست که امروزه به قلب تپنده آلبوم های گوناگون تبدیل شده هست.

 

...................................................................


اولین شرط برای داشتن یک ارتباط خوب، سخن گفتن از روی علم، آگاهی و اطلاع است.

روز روابط عمومی گرامی باد

 

 

...................................................................


روابط عمومی سرچشمه زلال اطلاعات و ارتباطات هست.

روز ارتباطات و روابط عمومی گرامی باد.

 

...................................................................


نوع کار روابط‌عمومی و مسئولیت‌هایی که برعهده این بخش قرار داده شده سبب شد تا حرفه روابط عمومی، ششمین شغل پراسترس در دنیا شناخته شود. زیرا مدیران روابط عمومی‌ها افراد متخصص در اساس بازرسی آسیب‌ها میباشند و بنابراین نیازمند توانایی تفکر و عمل سریع در شرایط پراسترس و تنش زا میباشند.

 روز روابط عمومی گرامی باد

 

...................................................................


به مناسبت فرارسیدن روز روابط عمومی

این روز را گرامی داشته و به تمامی

فعالان این عرصه تبریک عرض می نماییم.

 

...................................................................


هدف از روز جهانی ارتباطات کمک به ایجاد پل‌های ارتباطی قوی بین کشورهای مختلف و مردم جهان و توسعه ی فناوری‌هایی است که برای گسترش ارتباطات ساخته شده است

روز روابط عمومی و ارتباطات مبارک

 

 

پیام رسون 

روز ارتباطات و روابط عمومی نه‌تنها به‌عنوان یک رویداد نمادین، بلکه به‌عنوان فرصتی برای بازنگری در نقش این حوزه در توسعه سازمانی و اجتماعی شناخته می‌شود. این روز بر اهمیت ارتباطات شفاف، اخلاق‌مدار و استراتژیک تأکید دارد و متخصصان را به نوآوری و حرفه‌ای‌گرایی تشویق می‌کند. با توجه به تحولات دیجیتال، این حوزه بیش از پیش در مرکز توجه قرار گرفته و نقش آن در موفقیت سازمان‌ها غیرقابل‌انکار است.

اگر جزء کسانی هستید که در این حوزه فعالیت میکنید و میخواهید این روز را به همکاران خود از طریق ارسال اس ام اس تبریک بگویید ، میتوانید به سایت سامانه پیامکی شیراز مراجعه کنید و پنل پیامک رایگان را دریافت کنید و برای این عزیزان اس ام اس تبریک ارسال کنید . 

 

جهت خرید پنل اس ام اس از شیراز اس ام اس همین حالا اقدام کنید . 

 

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۹ ارديبهشت ۰۴ ، ۲۰:۴۸
sms reson

پنل پیامک پیام رسون ویژه سازمان های دولتی

1404-02-22 23:33:11 13  0  0

تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که چقدر سامانه پیامکی و پنل پیامک می تواند به ارتباط بهتر بین مردم و ادارات دولتی کمک کند و موثر واقع شود . این موضوع نشان می‌دهد که پنل پیامک فقط برای تبلیغات نیست و می‌تواند یک نیروی کمکی و موثر در اتفاقات لحظه و یا برای جلوگیری از ازدحام زیادی جمعیت در ادارات دولتی باشد .

پیشنهاد میکنم تا پایان این مقاله با نمایندگی پنل پیامکی پیام رسون همراه باشید تا با کاربردهای بیشتر پنل پیامک برای ادارات دولتی بیشتر آشنا شوید . 

 

 

 

پنل پیامک برای سازمان های دولتی :

پنل پیامک بعد از اینکه یک محبوبیت کلی در بین مردم پیدا کرد ، خیلی ها تصمیم گرفتند که از آن استفاده کنند بعضی‌ها صرفا برای تبلیغات پیامکی و بعضی دیگر برای راحتی کار و جلوگیری از آشفتگی ها.

برای نمونه ادارات و سازمان های دولتی که با تهیه پنل پیامک توانستند علاوه بر اینکه از شلوغی جمعیت در روزهای کاری جلوگیری کند ،  آسایش و راحتی را نیز به کارمندان خود هدیه دادند و با ارسال پیامک به مراجعه کنندگان در روز و ساعت مشخص نظمی خاص را در ارگان های خود به وجود آورند . علاوه بر آن با ارسال اطلاعات مهم که در قالب پیامک اطلاع رسانی انجام می شود مخاطبین خود را  از هرگونه طرح و قرارداد جدید مطلع میسازند . 

 

 

 

پنل پیامک برای ادارات و سازمانهای دولتی صرفا مختص مراجعه کنندگان نمی باشد و می تواند یک اطلاع رسان قوی در بین کارمندان عمل کند و آنها را از هرگونه اتفاق و رویدادی با خبر سازد . برای مثال اگر یک ارگان تصمیم داشته باشد که به مناسبت شب یلدا تمام همکاران و خانواده شان را در رستورانی جمع کند و میزبان آنها باشد خیلی راحت و ساده می‌تواند این اطلاع رسانی را با ارسال پیامک انجام دهد و یا اینکه اگر ساعات اداری تغییر کند با یک کلیک میتواند به تمامی کارمندان اطلاع داده شود . 

سامانه پیامک می تواند برای سازمانهای از قبیل شهرداری ،  بانکها ، اداره مالیات ، دانشگاه‌ها ، وزارتخانه‌ها و ... کاربرد فراوانی داشته باشد .

 

 

 

پیام رسون : 

اگر می خواهید از سامانه پیام کوتاه پیام رسون ، پنل پیامک تهیه کنید می توانید به سایت نمایندگی پنل پیامک پیام رسون مراجعه کنید و با هر بودجه و شرایطی که دارید برای سازمان خود  پنل اس ام اس خریداری کنید .

 

جهت خرید پنل اس ام اس از شیراز اس ام اس همین حالا اقدام کنید . 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ ارديبهشت ۰۴ ، ۱۱:۴۱
sms reson

حکم بدوی اعدام تتلو صادر شد. البته نظر اقلیت دادگاه مخالف این حکم است. همین نظر که نوعی شبهه در حکم صادره محسوب می‌شود می‌تواند مستند مانع از اجرای حدود باشد. البته استدلال آن قوی و مطابق فتوای مشهور نیز هست. با این حال این یادداشت در مقام بحث و نقد حقوقی نیست که برعهده حقوقدانان است. از این نکته که بگذریم، نقد حکم صادره می‌تواند تعبیر به دفاع از او شود. متأسفانه این فرهنگ در ایران رایج است و نقد را به صورت مستقل و منتزع از شخص نمی‌فهمند. بعید می‌دانم که در میان امثال ما کسی باشد که اندک تعلق خاطری به این افراد داشته باشد. اگر از رفتار آنان متنفر نباشند، قطعا تعلق خاطری نخواهند داشت، به ویژه استفاده از ادبیات رکیک او که کاربرد رایج آن در فضای عمومی موجب تاسف است. پس آنچه به آن می‌پردازم از چند زاویه متفاوت از نقد حقوقی است. اگر خوب نگاه کنیم، او پیش از خروج از ایران نیز همین فرهنگ و ادبیات را داشت. البته با این تفاوت که فضای عمومی ایران اجازه ابراز آنها را نمی‌داد، ولی به احتمال قوی در فضای خصوصی و غیر عمومی این رفتار و‌گفتار را داشته است. با این حساب می‌توان گفت که نظام سیاسی درکی عینی و واقعی از او داشته است. اگر این فرض را بپذیریم، که فرض معقولی است؛ در این صورت، هم‌سخن شدن با تتلو در دوره انتخابات ریاست‌جمهوری و نامزدی آقای رییسی نمی‌تواند بدون علم و آگاهی نسبت به این واقعیت باشد. به ویژه که در فرهنگ ما یا حداقل در ذهن نیروهای مذهبی، این حجم از تتو کردن بازتابی است از فرهنگ خاص آنان. در این صورت چگونه می‌شود که فردی مثل آقای رییسی و کمپین انتخاباتی او حاضر به این هم‌نشینی و هم‌صحبتی شوند، تا بلکه قدری رأی بیاورند؟ خب! حالا این کار را کردید، پس چرا حکم اعدام علیه او صادر می‌شود یا به او جایزه هم می‌دهید و مراسم بزرگداشت برایش برگزار می‌کنید؟ این پرسش بر این مبنا است که وی از آن زمان تاکنون تغییر رویکردی جدی نداشته است. نکته دیگر درباره اثرات صدور حکم اعدام است. خیلی ساده می‌توان ثابت کرد که صدور حکم اعدام، نقش بازدارندگی مهمی ندارد، در عوض هزینه‌های سنگین روانی و اقتصادی برای فرد و جامعه دارد. اتفاقا ساختار سیاسی هم این را می‌داند به همین علت آمار رسمی اعدامی‌ها را اعلام نمی‌کنند و از آن مهم‌تر جز در برخی از موارد قصاص، خبررسانی جدی از اعدام‌ها انجام نمی‌شود. این نشانگر برداشت منفی عمومی از حکم مذکور است. البته آخرین خبری که منتشر شده حکایت از آن دارد که رییس محترم قوه قضاییه بر اساس ماده ۴۷۷ ق.آ.ک. تقاضای وکیل را برای اعاده دادرسی پذیرفته و با نقض حکم صادره آن را برای رسیدگی به شعبه‌ای از دیوان عالی ارسال نموده و مطابق انتظار بعید است که در این مرحله دو باره حکم اعدام قبلی صادر شود، زیرا نظر اقلیت در حکم بدوی قوی و قابل توجه است. نکته سوم که خیلی هم مهم است، چگونگی آوردن یا آمدن متهم از ترکیه به تهران است. یک فعال رسانه‌ای نوشته است که: «با توجه به ادعای تهیه‌کننده کارهای تتلو، قرار بوده مشکل این خواننده جوان با وساطت مقامات ارشد حل شود اما بعد‌از‌سقوط بالگرد رییس‌جمهور ورق برگشته است! » ما نمی‌دانیم در این مورد خاص چه وعده‌های مشخصی داده شده و حتی نمی‌دانیم چه ربطی میان سقوط بالگرد و منتفی شدن حل مساله تتلو وجود دارد، ولی این را می‌توان حدس زد که به احتمال فراوان قول و قرارهایی رسمی یا غیر رسمی در این میان بوده است که ایرادی هم ندارد. این قاعده در اغلب کشورها مرسوم است.   
هنگام بازجویی روی توافق تأکید دارند، برای بازداشت متهمان فراری یا خارج از حوزه صلاحیت، این توافق‌ها را انجام می‌دهند.
به لحاظ شرعی هم مصداق امان دادن می‌شود و باید به قول و قرار وفادار بود. حتی در جنگ‌های صدر اسلام هنگامی که یک مسلمان به یکی از سپاه دشمن امان می‌داد، آن را رعایت می‌کردند، منطق این رفتار نیز وفای به عهد است و نمی‌توان گفت که کسی که وعده داده برای خودش بوده و خلاف آن عمل کنند. در واقع از وعده نباید برای فریب استفاده کرد، چنین رفتاری زیربنای اخلاقی جامعه را متزلزل و مختل می‌کند. تجربه این رفتار در گذشته هست. در پرونده فاضل خداداد از این ترفند استفاده شد، ‌گر‌چه وعده‌دهنده مقام قضایی یا حتی پلیسی نبود، ولی در سطحی بود که باید به وعده او عمل می‌شد. یا پس از آمدن به ایران اجازه می‌دادند که برگردد و وعده را نفی کنند، مگر اینکه با خواست خودش بیاید یا آنکه وعده‌دهنده را مجازات می‌کردند. در مورد تتلو هم باید شفاف‌سازی شود که آیا چنین عهدی بوده است یا خیر؟ اگر بلی، مطابق همان عمل شود و اگر کسی خلاف اختیارات خود عمل کرده او را مجازات کنند. فریب دادن دیگران از طریق تخلف از وعده و پیمان پذیرفتنی نیست.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ ارديبهشت ۰۴ ، ۱۱:۴۱
sms reson

سرسخت در بحبوحه تمایل به مذاکره
به نوشته خبرگزاری آسوشیتدپرس، در بحبوحه بحث بر سر نحوه تداوم مذاکرات هسته‌ای، در روزهای اخیر، تهران از حمله موشکی حوثی‌های یمن به نزدیکی فرودگاه بین‌المللی بن گوریون اسرائیل حمایت کرده است. تهران هم‌چنین تصاویری از آزمایش موشک بالستیک جدی خود را پخش کرد؛ آن هم در شرایطی که وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران تهدیدات پیت هگست، وزیر دفاع ایالات متحده را محکوم کرد. و سازمانی مرتبط با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، از یک دیوارنگاره‌ی جدید با نقشه اسرائیل که با اهداف موشکی احتمالی به شکل جامبیای یمنی -خنجر زینتی که مردان یمنی به خود می‌بندند- پوشانده شده، رونمایی کرد.

اما در تمام این مدت، ایران پس از مذاکرات به تعویق افتاده‌ای که قرار بود ابتدای این هفته در رم برگزار شود، هم‌چنان اصرار دارد که می‌خواهد با ایالات متحده به یک توافق هسته‌ای برسد. این در حالی است که مقامات دولت ترامپ هم‌چنان اصرار دارند که تهران  در ازای لغو تحریم‌ها باید تمام توانایی خود برای غنی‌سازی اورانیوم را کنار بگذارد - چیزی که ایران بارها گفته که آن را به عنوان بخشی از مذاکرات غیرقابل قبول می‌داند.

جنگ غزه و تغییر معادله برای تهران
همه این‌ها در کنار هم می‌توانند متناقض به نظر برسند. اما این موقعیتی است که اکنون ایران و «محور مقاومت» در آن قرار دارند. این وضعیت با حمله گروه حماس به اسرائیل در 7 اکتبر 2023 تغییر کرد. اسرائیل جنگی ویرانگر علیه حماس در غزه آغاز کرد که حتی امروز نیز ادامه دارد - و ممکن است پس از تصویب طرح‌های اسرائیل در روز دوشنبه برای تصرف کل نوار غزه و ماندن در آنجا برای مدت زمان نامشخصی، تشدید شود. به گفته مقامات بهداشتی فلسطین، جنگ اسرائیل باعث کشته شدن بیش از ۵۲۰۰۰ نفر در غزه شده که بسیاری از آن‌ها زن و کودک بوده‌اند. 

در طول جنگ، حماس، حزب‌الله لبنان و دیگر نیروهای محور مقاومت آسیب زیادی دیدند. بشار اسد، رئیس‌جمهور سوریه، که مدت‌ها مورد حمایت ایران بود، در ماه دسامبر شاهد پایان حکومت بیش از ۵۰ ساله خانواده‌اش بود.

این امر باعث شده است که ایران حوثی‌های یمن را به عنوان موثرترین نیرو در کنار خود ببیند، هرچند که آن‌ها نیز اکنون با تشدید حملات دولت ترامپ روبرو هستند.

استقبال محتاطانه از حمله حوثی‌ها
حمله روز یک‌شنبه به فرودگاه بن گوریون بارها در رسانه‌های دولتی ایران مورد توجه قرار گرفت. با این حال، وزارت امور خارجه ایران تأکید کرد که این حمله «تصمیمی مستقل» از سوی این گروه بوده است. نظر کارشناسان در مورد میزان نفوذ ایران بر حوثی‌ها متفاوت است. با این حال، حمایت تهران از حوثی‌ها در طول جنگ ده ساله یمن نقش مهمی داشته است. اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، روز دوشنبه گفت: «مردم یمن، از روی احساسات انسانی و همبستگی مذهبی خود با فلسطینیان، و همچنین برای دفاع از خود در مواجهه با تجاوز مداوم آمریکا، اقداماتی را انجام داده‌اند».

در همین حال، سردار  عزیز نصیرزاده، وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران، اظهارات هم‌تای آمریکایی خود را که هشدار داده بود ایران به دلیل مسلح کردن حوثی‌ها «هزینه عواقب» آن را خواهد پرداخت، رد کرد. او گفت: «من به مقامات تهدیدکننده آمریکایی، به ویژه وزیر دفاع تازه‌کار این کشور، توصیه می‌کنم تاریخ ایران را در چهار دهه اخیر بخوانند. اگر آن‌ها بخوانند، متوجه خواهند شد که نباید با زبان تهدید با ایران صحبت کنند».

اولویت توافق هسته‌ای
دستیابی به یک توافق هسته‌ای جدید با ایالات متحده، که می‌تواند منجر به محدود شدن غنی‌سازی و ذخایر اورانیوم تهران در ازای لغو تحریم‌های اقتصادی شود، هم‌چنان برای ایران یک اولویت اصلی است. ارزش ریال که زمانی بیش از ۱ میلیون در برابر ۱ دلار بود، در حین مذاکرات به طرز چشم‌گیری افزایش یافته و به ۸۴۰ هزار در برابر ۱ دلار رسیده است.

با این حال، به نظر می‌رسد که دو طرف هنوز با وجود گذشت زمان، فاصله زیادی تا هرگونه توافقی دارند. رسانه‌های ایران به طور کلی از ضرب‌الاجل دو ماهه تعیین شده توسط دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در نامه اولیه خود به تهران، خبر داده‌اند. ترامپ گفته که این نامه را در ۵ مارس نوشته و در ۱۲ مارس از طریق یک دیپلمات اماراتی به ایران رسیده است.

در همین حال، کارزار ایالات متحده در یمن و تشدید تنش‌ها توسط اسرائیل در غزه همچنان تهران را تحت فشار قرار می‌دهد. این علاوه بر تهدید مقامات آمریکایی -از جمله خود ترامپ- به اعمال تحریم علیه هر کسی که نفت خام ایران را خریداری کند و همچنین پیروی از یک موضع جدید و سختگیرانه‌تر است که می‌گوید ایران نباید بتواند اورانیوم را به هیچ وجه غنی‌سازی کند. بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، که ترامپ را به شدت تشویق کرد تا به طور یک‌جانبه در سال ۲۰۱۸ از توافق هسته‌ای ایران با قدرت‌های جهانی خارج شود، نیز در حال تلاش برای همین کار بوده است.

احتمالاً ایران با وجود به تعویق افتادن مذاکرات برنامه‌ریزی شده ابتدای هفته در رم، سعی در رساندن پیام‌هایی به آمریکا داشته است. عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، برای دیدار با همتای پاکستانی خود، به اسلام آباد پرواز کرد. وزارت امور خارجه پاکستان اذعان کرد که این دو نفر در مورد مذاکرات هسته‌ای گفتگو کرده‌اند.

عراقچی هم‌چنین با استقبال سردی از کاجا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، مواجه شد. در حالی که کشورهای اروپایی در گذشته روابط گرم‌تری با تهران داشته‌اند، جنگ اوکراین، بسیاری را در اتحادیه اروپا علیه جمهوری اسلامی ایران خشمگین کرده است. کالاس روز دوشنبه در پلتفرم اجتماعی X نوشت: «من از ایران خواستم حمایت نظامی [ادعایی] از روسیه را متوقف کند و نگرانی‌هایی را در مورد شهروندان بازداشت‌شده اتحادیه اروپا و حقوق بشر مطرح کردم. روابط اتحادیه اروپا و ایران به پیشرفت در همه زمینه‌ها بستگی دارد.»

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۷ ارديبهشت ۰۴ ، ۰۸:۴۴
sms reson

پنل پیامکی پیام رسون ویژه پزشکان

1404-01-31 18:27:28 83  0  0

همه ما انسانها در زمان های مریضی به پزشکان و متخصصین مراجعه میکنیم و تقریبا می‌توان گفت که برای همه ما پیش آمده که ساعت ها در مطب پزشکان منتظر مانده ایم تا نوبتمان شود و این یکی از بدترین شرایط در زمان بیماری است. این معطلی ها ریشه در بسیاری از موارد دارد، برای مثال بیمارانی که از قبل نوبت گرفته اند اما فراموش کرده اند که سر موعد خود به مطب مراجعه کنند یا اینکه مریض هایی که بر خلاف تصور، زمان زیادی صرف معالجه آنها می‌شود و باعث می‌شود افراد بیشتر در صف انتظار باشند.

خیلی از پزشکان برای جلوگیری از این کار تصمیم گرفتند که یک روز قبل از مراجعه بیمار، منشی مطب با شماره همراه آنها تماس بگیرند و زمان مراجعه را یادآوری کنند. اما این مورد هم با مشکلات زیادی مواجه شد از جمله در دسترس نبودن تلفن بیمار، یا به فرض مثال ترافیک شبکه که باعث قطع شدن خط می‌شود.

امروز در این مقاله می‌خواهیم یک روش را به پزشکان معرفی کنیم تا با چنین مشکلاتی مواجه نشوند. بله درست است استفاده از پنل اس ام اس راهی است که به هیچ مشکلی برخورد نخواهید کرد. پیشنهاد میکنم تا پایان این مقاله یا نمایندگی سامانه پیامکی پیام رسون همراه باشید . 

 

 

 

مزایای استفاده از پنل اس ام اس :

 

1- اگر در مطب پزشکان از پنل اس ام اس که از سامانه پیامکی تهیه میشود ، استفاده شود اولین موردی که در مطب رعایت  میشود، سکوت آن مطب است چراکه دیگر منشی ها مجبور نیستند با بیماران تماس بگیرند و زمان مراجعه را یادآوری کنند و این کار را با ارسال پیامک انجام می‌دهند.

 

2- مورد بعدی اینکه هزینه تلفن در مطب کاهش پیدا می‌کند زیرا استفاده از پنل پیامک در مقایسه با تماس تلفنی بسیار هزینه کمتری دارد.

 

3- در مورد بعدی می‌توان به این موضوع اشاره کرد که استفاده از پنل پیامک دیگر مشکلاتی از قبیل در دسترس نبودن یا خاموش بودن گوشی بیمار را ندارد و شما با ارسال پیامک خیالتان راحت است که متن پیامک شما حتما توسط بیمار خوانده می‌شود.

 

4-این مورد یکی از مهمترین ویژگی های پنل پیام کوتاه محسوب می‌شود . معمولا خیلی از پزشکان هر از چند سالی مطب خود را تغییر می‌دهند تا بتوانند شرایط مناسب تری برای بیماران خود فراهم کنند. اما اگر بخواهند مشتریان قدیمی خود را حفظ کنند باید به تک تک آنها تماس بگیرند و مکان جدید خود را به آنها اعلام کنند که شرایط خیلی سختی را دارد. اما با استفاده از پنل پیام کوتاه خیلی راحت می‌توانند با یک پیامک مکان جدید خود را به بیماران خود اعلام کنند و مشتریان قدیمی خود را حفظ کنند.

 

 

 

پیام رسون 

در این مقاله که توسط نمایندگی سامانه پیامک تنظیم شده است سعی کردیم از مزایا و کاربردهای پنل پیامک ویژه پزشکان بنویسیم تا بتوانیم از معطلی افراد در مطب ها کمی بکاهیم.

سامانه پیام کوتاه شیراز به پاس قدردانی از زحمات تمامی پزشکان و پرستاران و همه کسانیکه در کادر درمان مشغول به خدمت به مردم هستند قصد دارد که روی تمامی پنل پیامک و خطوط خود از جمله اپراتور 9000 یک تخفیف 85 درصدی قرار دهد . که این تخفیف فقط ویژه اعضای کادر درمان میباشد که میتوانند با مراجعه به سایت سامانه پیامک شیراز یا با تماس به همکاران ما در پیام رسون و ارائه مدارک خود  اقدام به خرید پنل پیامک و اپراتور 9000 کنند و برای کسب و کارخود و خدمات ستودنی خودشان جذب مشتری کنند . 

 

جهت خرید پنل اس ام اس از شیراز اس ام اس همین حالا اقدام کنید .

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۷ ارديبهشت ۰۴ ، ۰۸:۴۳
sms reson