پنل پیامک،پنل پیامک رایگان،سامانه پیامک رایگان

نمایندگی پنل پیامک- پنل پیام کوتاه-پنل پیام کوتاه رایگان و ارسال انبوه پیامک در سایت پیام رسون

پنل پیامک،پنل پیامک رایگان،سامانه پیامک رایگان

نمایندگی پنل پیامک- پنل پیام کوتاه-پنل پیام کوتاه رایگان و ارسال انبوه پیامک در سایت پیام رسون



نمایندگی پنل پیامک- پنل پیام کوتاه-پنل پیام کوتاه رایگان و ارسال انبوه پیامک در سایت پیام رسون

بایگانی

۴ مطلب در ارديبهشت ۱۴۰۱ ثبت شده است

اهمیت بازاریابی پیامکی

1401-01-31 20:57:58 655  0  0

در دنیای تبلیغات،  بازاریابی پیامکی ،همانند جواهری پنهان است چراکه هم اندازه شبکه های اجتماعی و بروشورهای تبلیغاتی و بنر تبلیغاتی می‌تواند برای برند شما مفید باشد .

بازاریابی پیامکی یک راه عالی برای ارتباط با مشتریان فعلی و پیدا کردن مشتریان جدید است .اگر هنوز مطمئن نیستید که این روش می‌تواند برای کسب و کارتان مفید باشد ، تا پایان این مقاله با نمایندگی سامانه پیام کوتاه پیام رسون همراه باشید تا شما را با مزیت های پنل پیامک و ارسال پیامک بیشتر آشنا کنیم .

 

 

 

مزیت های ارسال پیامک برای بازاریابی : 

در این مقاله با بازگو کردن ۸ مورد از مزیت های پنل پیامک ، شما را قانع میکنیم که ارسال پیامک برای بازاریابی پیامکی بسیار مفید بوده و می‌تواند در رقابت با شبکه های اجتماعی و بروشورها و ... قرار گیرد .

 

1- نرخ باز شدن بالا
بازاریابی پیامکی در مقایسه با تماس تلفنی یا بازاریابی ایمیلی، بالاترین نرخ باز شدن را دارد. ۹۸% پیامک‌های ارسالی باز می‌شوند و همین موضوع، استفاده از سرویس بازاریابی پیامکی را برای شرکت‌هایی که به دنبال سرویسی برای ارتباط سریع و مؤثر با مشتری هستند، به یک مزیت تبدیل کرده است.

 

2- نرخ تبدیل بالا
حتی در مقایسه با فرستادن پیام‌ از طریق اپلیکیشن‌ها، پیامک‌ها همچنان نرخ تبدیل بهتری دارند. با استفاده از بازاریابی پیامکی در مقایسه با سایر روش‌های بازاریابی، افراد بیشتری از کسب‌وکار شما بازدید می‌کنند و به تبلیغات و پیشنهادهای شما واکنش نشان می‌دهند.

 

3- مقرون به صرفه
استفاده از خدمات پیام‌رسانی ابری، بازاریابی پیامکی را به گزینه‌ای بسیار مقرون به صرفه تبدیل می‌کند. شما می‌توانید از این طریق، به سادگی با هزاران مشتری ارتباط برقرار کنید. این روش در مقایسه با سایر روش‌های بازاریابی مانند بیلبوردها، تبلیغات تلوزیونی، تبلیغات موبایلی و مجلات، از لحاظ بودجه و صرفه‌جویی در هزینه‌ها مناسب‌تر است.

 

4- دامنه وسیع
با افزایش استفاده از تلفن‌های هوشمند، بازاریابی پیامکی به یک گزینه ارتباطی عالی برای مشاغل متنوع تبدیل شده است. Statista گزارش می‌دهد که در سال ۲۰۱۸، حدود ۵۲% از کل ترافیک آنلاین به تلفن‌های همراه هوشمند تعلق داشته؛ بنابراین می‌توانیم به راحتی اهمیت استفاده از این نوع بازاریابی را برای دیده شدن هرچه بیشتر متن‌های تبلیغاتی درک کنیم.

دریافت پیامک نیازی به اتصال به اینترنت ندارد؛ فقط کافیست تلفن همراه فرد کار کند. در یک جمله، با افزایش استفاده از موبایل‌ها، بازاریابی پیامکی چیزی از معدن طلا کم ندارد!

 

5- قابلیت نظارت بر موفقیت کمپین

استفاده از زیرساخت‌های پیشرفته در این حوزه، به کسب‌وکارها کمک می‌کند تا استراژی بازاریابی پیامکی خودشان را برای جلب توجه بیشتر مخاطبین بهینه کنند. شما می‌توانید با استفاده از سامانه‌های SMS مارکتینگ، تجزیه و تحلیل‌های دقیقی در رابطه با موارد زیر بدست بیاورید:

تعداد پیام‌های رسیده به مشتریان
جزئیات مربوط به زمان
وضعیت پیام
این که آیا مشتری پیام را خوانده است یا نه
از چه مرورگری برای بازدید از لینک ارسالی توسط شما استفاده شده است
موقعیت جغرافیایی مشتریان
چنین اطلاعات و داده‌هایی به کسب‌وکارها کمک می‌کند تا بفهمند مخاطبین آن‌ها چه کسانی هستند. همچنین می‌توانند به این وسیله، میزان موفقیت‌آمیز بودن کمپین تبلیغاتی خود را تخمین زده و اقدامات لازم برای بهبود فعالیت‌های آینده را تشخیص دهند.

 

6- اجرای بازاریابی دهان به دهان
با استفاده از بازاریابی پیامکی می‌توان علاوه‌بر حفظ مشتریان فعلی، برای بدست آوردن مشتریان جدید نیز تلاش کرد. اگر برند چیز با ارزشی برای ارائه به مشتریان خود داشته باشد، آن‌ها این خبر را به دوستان و خانواده خودشان نیز اطلاع می‌دهند. بازاریابی دهان به دهان، یک ابزار قدرتمند برای پیشرفت کسب‌وکارهاست و بازاریابی پیامکی با ایجاد ارتباطات سریع می‌تواند آن را ایجاد و تقویت کند.

 

7- مدیریت زمان

همه می‌دانند که زمان، پول است! با بازاریابی پیامکی می‌توانید در وقت خود صرفه‌جویی کرده و روی سایر بخش‌های کسب‌وکار تمرکز کنید. این یک روند ساده و آسان است؛ کافیست با استفاده از قابلیت زمان‌بندی در سامانه‌های بازاریابی پیامکی، ارسال پیامک‌های خودتان را برای تاریخ‌های آینده برنامه‌ریزی کنید. این یک مزیت بزرگ به حساب می‌آید؛ چرا که به شما این امکان را می‌دهد که برای کارآمدی هرچه خود، زمان را مدیریت کنید.

 

8- انعطاف‌پذیر و قابل اعتماد
کسب‌وکارها می‌توانند از بازاریابی پیامکی برای اعلام فروش مداوم، ارائه کوپن تخفیف، پیشنهادهای تبلیغاتی و اطلاع رسانی در مورد افتتاح شعبه‌های جدید، استفاده کنند. همچنین با استفاده از سامانه‌های پیامکی، می‌توان مراحل خرید را لحظه به لحظه به مشتری اعلام کرد. با این حال، پیامک فضای مختصر و محدودی برای انتقال داستان به مخاطب دارد. بنابراین لازم است کسب‌و‌کارها از ۱۶۰ کاراکتر به شیوه هوشمندانه‌ای برای تاثیرگذاری و اطلاع رسانی به مشتری استفاده کنند. 

 

 

پیام رسون : 

با توجه به مزیت هایی که در بالا در مورد آن صحبت شد باید متوجه شده باشید که چرا بازاریابی پیامکی را همچون جواهری پنهان می‌دانند.  در واقع بازاریابی پیامکی یا همان ارسال اس ام اس توسط پنل پیامک می‌تواند برای کسب و کار شما بسیار مفید باشد و در عین حال چون هزینه خیلی کمی برای خرید پنل پیامک استفاده می‌شود،  می‌تواند اکثر افراد را تشویق کند که برای امتحان کردن پنل اس ام اس و ارسال اس ام اس اقدام کنند .


حال سامانه پیام کوتاه شیراز با ارائه بهترین پیشنهاد ها برای بازاریابی پیامکی و ارائه پیامک مفتی می‌تواند شما را در رسیدن به هدفتان یاری کند و برای معرفی برندتان بسیار تاثیر گذار باشد .
اگر قصد خرید پنل پیام کوتاه را از سامانه پیام کوتاه شیراز دارید می‌توانید از طریق لینک زیر اقدام به خرید کنید و برای بازاریابی پیامکی خود از همین حالا دست به کار شوید .

جهت خرید پنل اس ام اس از نمایندگی پنل اس ام اس اینجا را کلیک کنید .

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۹ ارديبهشت ۰۱ ، ۰۳:۳۷
sms reson

مشتریان نفتی ایران در مشت روسیه؛ همان کشوری که گفته می‌شود برای منافع خود، سد راه برجام شده است. پس از تحریم غول نفت و گاز جهان، حالا او وارد بازار خاکستری نفت ایران شده و یکی‌یکی، اندک مشتریانش را به چنگ می‌آورد. تخفیف روسیه برای نفت تحریمی خود آن‌قدر جذاب بوده که هند محافظه‌کار را نه‌تنها پای کار بیاورد، بلکه واردات نفت این کشور از روسیه به دو برابر برسد. از آن سمت، چین هم توانسته است معافیت تحریمی آمریکا را برای واردات انرژی از روسیه به دست آورد.

چرخش روسیه به سمت مشتریان شرقی

روسیه سومین تولیدکننده و دومین صادرکننده بزرگ نفت در جهان است. اهمیت روسیه در بازار انرژی جهان به حدی است که پس از شعله‌گرفتن جنگ روسیه و اوکراین، تحریم کشور مهاجم روسیه با شک و تردید اتفاق افتاد.

روسیه قبل از تحریم‌، روزانه پنج میلیون بشکه نفت خام و ۲.۸ میلیون بشکه میعانات و مایعات گازی و محصولات نفتی صادر می‌کرد. این میزان از صادرات، معادل هفت درصد بازار انرژی جهان است. در این میان، اروپا بزرگ‌ترین مشتری روسیه بود و حدود نیمی از نفت صادراتی روسیه را می‌خرید. ایالات متحده آمریکا نیز بیش از ۶۰۰ هزار بشکه در روز واردات نفت خام از روسیه داشت. در واقع ۶۵ درصد از صادرات نفت و محصولات نفتی روسیه راهی اروپا و آمریکا می‌شد و در مقابل بازارهای آسیایی سهم چندانی از بازار انرژی روسیه نداشتند. برای مثال، هند سال گذشته تنها سه درصد از نفت وارداتی خود را از روسیه تأمین کرده بود و چین، به‌عنوان بزرگ‌ترین واردکننده نفت جهان، تنها ۱۵ درصد از نفت وارداتی خود را از روسیه تأمین می‌کرد.

حالا اما ورق برگشته است و تخفیف‌های جذاب نفت روسیه باعث شده هندی‌ها بدون در نظر گرفتن ملاحظات تحریمی، شروع به واردات نفت از روسیه کنند.

این در حالی است که مقامات هندی به رویترز گفته بودند با روی کار آمدن ریاست‌جمهوری جدید در ایران، بنا دارند واردات نفت از ایران را از سر بگیرند و با تقویت امید به احیای برجام، گفت‌وگوهایی در این زمینه بین مقامات ایرانی و هندی از سر گرفته شده بود.

هند  واردات  نفت  از   روسیه  را  دو برابر  کرد

حالا رویترز در گزارشی جدید اعلام کرده خرید نفت هند از روسیه از زمان درگیری‌های نظامی مسکو - کی‌یف

 در مجموع بیش از دو برابر کل سال ۲۰۲۱ میلادی بوده است؛ زیرا پالایشگاه‌های هندی این محموله‌ها را با تخفیف خریده‌اند، در حالی که شرکت‌ها و کشورهای غربی از آن اجتناب کرده‌اند.

هند، سومین واردکننده و مصرف‌کننده بزرگ نفت جهان، بیش از ۸۵ درصد از نیاز نفت خام خود یعنی روزانه حدود پنج میلیون بشکه را وارد می‌کند.

در این میان، چین نیز به‌عنوان دومین واردکننده نفت جهان و بزرگ‌ترین مشتری سال‌های تحریم ایران، نه‌تنها از معافیت تحریمی خود برای واردات انرژی از روسیه خبر داده، بلکه واردات زغال‌ سنگ از روسیه را پس از جنگ این کشور با اوکراین دو برابر کرده است.

وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد ادامه واردات زغال‌ سنگ و نفت توسط چین از روسیه نقض تحریم‌ها نیست. به گزارش ایرنا، خزانه‌داری آمریکا همچنین توضیح داده است که تاکنون هیچ تلاشی را از سوی چین برای تضعیف تحریم‌ها علیه روسیه شاهد نبودیم و قصد داریم نقش فعالی برای چین جهت حل بحران روسیه و اوکراین در نظر بگیریم.

حالا تخفیف 20 تا 30 دلاری روسیه روی هر بشکه نفت، زنگ خطر را برای صادرات نفت ایران به صدا درآورده است و از گردش روسیه از بازارهای غربی انرژی به سمت بازارهای شرقی حکایت می‌کند.

کمی پیش نشریه «اکونومیست» با اشاره به تخفیف 25‌درصدی روسیه روی هر بشکه نفت، در تحلیلی نوشت احتمالا مشتریان سنتی نفت ایران راه‌حل نجات روسیه از تحریم‌های نفتی باشند.

طبق تحلیل اکونومیست، کلید حل مشکل تحریم‌ نفتی روسیه از سوی غرب، در دستان هند است که به خرید نفت بسیار ارزان روسیه علاقه نشان داده؛ البته نه به تنهایی. ظاهرا گره کار زمانی باز می‌شود که چین هم وارد بازی شود.

چین که ۱۰.۵ میلیون بشکه در روز نفت وارد می‌کند، می‌تواند فرصت‌‌‌طلبانه واردات خود را به ۱۲‌ میلیون بشکه برساند؛ چراکه هم روسیه تخفیف خوبی می‌دهد، هم چین مخازن خالی برای ذخیره این حجم از نفت را در اختیار دارد. البته ممکن است در حوزه بانکی مشکلاتی ایجاد شود که از منظر اکونومیست برای آن نیز راه‌حل دارند. تحلیلگران انتظار دارند چین که بزرگ‌ترین واردکننده نفت جهان است، به دنبال خرید نفت ارزان‌تر از روسیه باشد. مت اسمیت، تحلیلگر ارشد شرکت کپلر، در‌این‌باره گفته: «ما بر این باوریم که چین و تا حد کمتری هند، خرید نفت روسیه را که تخفیف بالایی خورده است، افزایش خواهند داد».

به گفته الن والد، کارشناس ارشد مرکز جهانی انرژی در شورای آتلانتیک، چین همچنان نفت روسیه را وارد می‌کند و اگر چینی‌ها بخواهند پول نفت را به یوان و با تخفیف پرداخت کنند، احتمالا خریدشان را افزایش هم بدهند. او همچنین هشدار داده که افزایش خرید چین با تخفیف زیاد از روسیه ممکن است روی قیمت‌های تمام بازار جهانی نفت تأثیر بگذارد.

هم‌زمان با افزایش فروش نفت ارزان روسیه به چین و هند، در داخل کارشناسان از نگرانی درباره از‌دست‌دادن مشتریان قدیمی ایران، یعنی هند و چین می‌گویند.

روسیه   دو برابر   ایران   تخفیف   می‌دهد

برای مثال، چند روز پیش حمید حسینی، رئیس اتحادیه صادرکنندگان نفت، گاز و پتروشیمی، به خبرآنلاین گفته بود: همین حالا روسیه تخفیف 20‌ درصدی روی محموله‌های نفت خود اعمال کرده؛ این تخفیف در همین شرایط دو برابر تخفیف‌هایی است که ایران به مشتریان خود می‌دهد و در نتیجه موضع ما در تنها بازار مهمی که داریم نیز تضعیف خواهد شد.

او همچنین گفته که شرایط کنونی سبب می‌شود روسیه به رقیب ما در بازار چین تبدیل شود: «‌به هر حال، بازار چین در سخت‌ترین روزهای تحریمی بازار مهمی برای ایران بود و اگر ما از این فرصت برای بازگشت به بازارهای جهانی استفاده نکنیم، با رقیب قدرتمندی که تخفیف‌های بسیار بالاتری از ما می‌دهد، در بازار چین مواجه می‌شویم. من فکر می‌کنم اگر به توافقی در وین نرسیم، به خاطر وضعیت جدید، همین فروش نفتی را که داریم نیز از دست می‌دهیم و وضعیت بدتر می‌شود؛ چرا‌که روسیه‌ جای ما را می‌گیرد».

روسیه  فرصت‌ها  را  روی هوا  می‌زند!

حسن مرادی، کارشناس انرژی نیز به «شرق» توضیح می‌دهد: روسیه در جنگ است و طبیعی است که برای تأمین هزینه‌های گزاف خود، از هیچ فرصتی در بازار جهان چشم‌پوشی نکند و در چنین شرایطی طبیعی است که تخفیفات و تسهیلاتی را در نظر بگیرد و نفت را با قیمت پایین‌تری در بازارهای جهانی بفروشد.

او ادامه می‌دهد: کشورهای خریدار طبیعتا به منافع بلند‌‌مدت و استراتژیک خودشان اهمیت می‌دهند و قطعا منافع ما اهمیتی برای آنها نخواهد داشت. ما ناچاریم در همین شرایط جایگاهمان را در بازار پیدا کنیم. دو راه داریم؛ یکی این است که روسیه را مجبور کنیم این‌چنین تخفیف ندهد که تقریبا نشدنی است و دومی این است که در مذاکراتمان با خریداران، تسهیلاتی را در نظر بگیریم؛ البته باید امیدوار باشیم آنها هم به روابط به شکل بلندمدت نگاه کنند و با توجه به منافع بلندمدتی که با ما دارند از ما نفت بخرند. مرادی می‌افزاید: تحریم روسیه شرایطی را به وجود آورده که ما مجبوریم تخفیف بیشتری روی فروش نفتمان لحاظ کنیم. ما ناچار هستیم به این شرایط تن بدهیم تا از آن هم عبور کنیم. خوشبختانه قیمت کمی ترقی کرده و می‌تواند بخشی از تخفیف‌ها را جبران کند.

راه  نجات  از  تله  روسیه  چیست؟

جواد یارجانی، مدیر پیشین امور اوپک و روابط با مجامع انرژی وزارت نفت، درباره تأثیر تخفیف کلان روسیه روی وضعیت فروش ایران، به «شرق» می‌گوید: روسیه مشتریان خود را داشته و حالا هم بیشتر سعی دارد مشتریان خودش را حفظ کند. این دست اقدامات روسیه به‌طور کلی روی بازار نفت تأثیر دارد و قیمت‌ها را کمی پایین می‌آورد و این تأثیر به شکل غیرمستقیم به ایران هم می‌رسد، ولی گمان نمی‌کنم بتواند مستقیما روی صادرات نفت ایران تأثیر بگذارد.

او ادامه می‌دهد: همه کشورها به دنبال منافع خودشان هستند. چین از بزرگ‌ترین خریداران نفت روسیه بوده و حالا هم که اروپا خرید نفت خود را از روسیه کم کرده طبیعتا این کشور دنبال آن است که سهم خودش را در بازارهایی مثل چین و هند افزایش دهد.

به گفته این تحلیلگر، در شرایط فعلی برای اینکه ایران بتواند موقعیت خودش را در بازارهای انرژی هدف محکم کند، بهترین کار این است که نفت تنها بخشی از روابط اقتصادی‌اش باشد.

او توضیح می‌دهد: لازم است اقداماتی مثل نفت در برابر پروژه‌های اقتصادی با کشورهایی مثل هند و چین انجام شود. وقتی خرید نفت با روابط اقتصادی گره بخورد، تأثیر تحریم‌ها کمتر خواهد شد. ضمن اینکه گرچه تحریم‌های ما کمی کم‌رنگ شده، اما شرایط ما هنوز با عادی‌شدن فاصله زیادی دارد. هنوز هر کشور و شرکتی که بخواهد نمی‌تواند نفت ایران را بخرد. پیش از هر چیزی باید برای رفع تحریم تلاش کنیم تا تنوع خریدار داشته باشیم. یارجانی در نهایت درباره قیاس تخفیف‌های نفتی ایران و روسیه در شرایط تحریمی می‌افزاید: اطلاعاتی که درباره تخفیف نفت ایران وجود دارد، تماما فرض است و هیچ‌کس دقیق از آن خبر ندارد؛ اما نتیجه‌گیری منطقی این است که تحریم شرایطی را تحمیل کند که مجبور شویم تخفیفاتی در نظر بگیریم. با‌این‌حال، این را که تخفیف زیاد روسیه چقدر می‌تواند بر آن مؤثر باشد، نمی‌توانم دقیق بگویم؛ چون آمار شفافی در دست نیست.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۹ ارديبهشت ۰۱ ، ۰۳:۳۵
sms reson

گیت هاب چیست ؟

1401-01-28 23:47:56 375  0  0

گیت هاب واژه‌ای است که کم و بیش تمامی افرادی که در دنیای برنامه نویسی و طراحی سایت فعالیت می‌کنند آن را شنیده اند ، اما هستند کسانی که هنوز به طور کامل با گیت‌هاب آشنا نیستند و از کاربردهای آن اطلاعی ندارند .

امروز در این مقاله که توسط تیم تحریره سامانه پیامک پیام رسون به ثبت رسیده است می‌خواهیم با زبان ساده و شیوا شما را با گیت هاب آشنا کنیم و تمامی اطلاعات مربوط به گیت هاب را به شما بدهیم . پس تا پایان این مقاله با نمایندگی سامانه پیام کوتاه شیراز همراه باشید .

 

گیت هاب چیست ؟

برای گیت‌هاب تعریف های متعددی وجود دارد که در زیر به چند نمونه از آن می پردازیم : 

1- گیت هاب یک سیستم مدیریت پروژه ، نسخه بندی کد و همچنین یک شبکه اجتماعی برای توسعه دهندگان و برنامه نویسان است و یکی از بزرگترین منبع موجود برای ذخیره سازی کارهای است که به صورت مشترک ایجاد شده اند .

2- گیت هاب یک "شبکه‌ اجتماعی در فضای ابری برای برنامه‌ نویسان و یک پلتفرم همکاری برای توسعه‌دهندگان است که بزرگ‌ترین فضای ذخیره‌سازی برای کارهای اشتراکی و توزیع‌یافته دنیا" به شمار می‌رود.

 

 

اجزاء کلمه گیت هاب : 

جالب است بدانید که  کلمه گیت هاب از دو قسمت تشکیل شده است که برای درک بهتر آن باید با معنی و مفهوم هر دو جزء آن آشنا شویم و آن را درک کنیم .

 

گیت : گیت (Git) سیستم کنترل ورژن منبع باز است که Linus Trovalds آن را ابداع کرده است. اما کنترل ورژن چیست؟

مثلاً وقتی که برنامه‌نویسان یک برنامه می‌سازند، پس از اولین نسخه‌ منتشر شده تغییرات زیادی در کد انجام می‌دهند. کنترل ورژن این تغییرات را ساده می‌کند و تمام اصلاحات را در یک انبار (repository) ذخیره می‌کند. این قابلیت به برنامه‌نویسان و همچنین اعضای تیم برنامه‌نویسی کمک می‌کند تا به‌راحتی نسخه‌ جدید نرم‌افزار را دانلود کرده، در آن تغییرات ایجاد کنند و بعد از آخرین بازبینی آن را دوباره به‌روزرسانی کنند.

 

هاب : کلمۀ هاب را ممکن است در جاهای دیگری هم شنیده باشید که معنیِ آن کم و بیش در تمام کلمات و عبارت‌ها یکسان است. در حالت کلی، طبق تعریف فرهنگ لغت آکسفورد، به‌صورت خلاصه هاب مرکز یک فعالیت، منطقه و یا یک شبکه است. 

 

 

 

ضرورت نیاز کد نویسان به گیت هاب : 

اگر شما فردی خلاق با ایده های نو هستید، گاهی برایتان پیش می‌آید که به بن بست ایده یابی برخورد کنید. یا اینکه مشکلاتی غیر قابل حل در کد های خود داشته باشید. در این جور مواقع خیلی راحت در فضای گیت هاب چرخی بزنید و با ایده های افراد در سراسر دنیا آشنا شوید. در این حالت حتما ایده های منحصر به فردی برای شما نیز ایجاد خواهد شد.
این نکته را فراموش نکنید که تغییرات مهم و کاربردی همیشه باید در زمان مناسب به اطلاع دیگران رسانده شود، اگر زودتر از موقع اطلاع رسانی شود ممکن است مردم فراموش کنند و اگر دیرتر شود عملا هیچ سودی برای مردم و خودتان ندارد. در اینجا نمایندگی پیامک شیراز به شما توصیه می‌کند که اطلاع رسانی های خود را با استفاده از ارسال پیامک انبوه انجام دهید. این ارسال انبوه می‌تواند به صورت های مختلف اعم از ارسال پیامک بر اساس کد پستی، ارسال پیامک منطقه ای، ارسال انبوه پیامک به محله و... باشد و دلیل دیگر برای استفاده از ارسال پیام کوتاه اینست که می‌توانید از نمایندگی پیامک رایگان استفاده کنید و پنل اس ام اس مفتی دریافت کنید که کاملا ارزش آن را دارد.

 

گیت هاب ویژه همه افراد :

این که گیت هاب با هدف ساماندهی به پروژه های کد نویسی برای برنامه نویسان طراحی شده است، درست میباشد اما در عصر تکنولوژی امروز گیت هاب می‌تواند برای تمام افراد در دسترس باشد. در واقع اگر به دنبال طوفان اطلاعاتی در سراسر دنیا هستید، این فضا به شما کمک شایانی می‌کند.
 

پیام رسون : 

حال که با مزایا و امکانات گیت هاب توسط پنل پیامک شیراز آشنا شدید باید این را نیز بدانید که سامانه پیام کوتاه پیام رسون هم دارای یک انبار منحصر به فرد برای پروژه هایش در گیت هاب است .

شما با ثبت نام و خرید پنل اس ام اس از سامانه پیامک شیراز می توانید کسب و کارتان را به سامانه ارسال اتوماتیک پیامک مجهز کنید و در فضای ابری سامانه پیام کوتاه پیام رسون ایده های جذاب برای کسب و کارتان پیدا کنید . 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱ ارديبهشت ۰۱ ، ۲۳:۳۸
sms reson

رهبر جزایر سلیمان روز چهارشنبه در شرایطی از امضای یک توافقنامه امنیتی با چین خبر داد که قرار بود در چند روز آینده یک مقام ارشد امریکایی برای منصرف ساختن این کشور از انعقاد این توافقنامه بحث‌برانگیز به اقیانوس آرام سفر کند. کارشناسان غربی به ‌شدت درباره تبعات امضای توافق امنیتی میان چین و جزایر سلیمان هشدار می‌دهند اما پکن و هونیارا آن را گامی در راستای تقویت امنیت منطقه توصیف می‌کنند.

اعلام عمومی این خبر در حالی صورت گرفت که ماه گذشته میلادی پیش‌نویس این توافقنامه میان چین و جزایر سلیمان منتشر شد و نگرانی‌های بسیاری را میان جریان اپوزیسیون در این مجمع الجزایر، ایالات متحده، استرالیا، نیوزیلند و تعدادی دیگر از متحدان منطقه‌ای امریکا برانگیخت که معتقد بودند توافق امنیتی میان پکن و جزایر سلیمان می‌تواند به تقویت حضور نظامی چین و افزایش تنش در اقیانوس آرام منجر شود.
وانگ ونبین، سخنگوی وزارت خارجه چین نیز در نشست رسانه‌ای خود به خبرنگاران گفت که این پیمان امنیتی توسط وزیران خارجه چین و جزایر سلیمان امضا شده است. او به جزییات بیشتری درباره زمان و مکان امضای این قرارداد اشاره‌ای نکرد.
مناسه سوگاواره، نخست‌وزیر جزایر سلیمان در نشست اخیر با نمایندگان پارلمان توضیح نداد که چرا دقیقا پیش از سفر یک هیات از مقام‌های ارشد امریکایی امضای این توافقنامه را علنی کرده است. او همچنین به سوالاتی که پیرامون ارتباط میان توافقنامه امضا شده با پیش‌نویسی که در ماه گذشته افشا شد، پاسخی ارایه نداد. براساس پیش‌نویس مذکور، چین اجازه می‌یافت سربازان و ناوهای جنگی خود را در جزایر سلیمان مستقر کند. حضور نظامی چین در جزایر سلیمان، امتیاز ویژه‌ای برای پکن به منظور گسترش نفوذش در اقیانوس آرام به حساب می‌آید و می‌تواند تهدیدی برای استرالیا به عنوان یکی از اضلاع مربع کواد (چارچوبی متشکل از کشورهای ایالات متحده، هند، ژاپن و استرالیا برای همکاری در راستای مهار چین) باشد.
استرالیا و امریکا از مدت‌ها پیش نگران احداث پایگاهی دریایی از سوی چین در منطقه جنوب اقیانوس آرام بودند. ماناسه سوگاواره، نخست‌وزیر جزایر سلیمان ماه گذشته ساخت پایگاه دریایی از سوی چین در کشورش را تکذیب کرده بود. وی افزوده بود که همکاری کشورش با چین «همکاری بین دو کشور خودمختار و مستقل» است. به گفته وی توافق امنیتی با پکن «ثبات» کشورش در «درازمدت» را تامین می‌کند.
سوگاواره روز چهارشنبه نیز بار دیگر این نگرانی‌ها را رد کرد و گفت: هدف از انعقاد این توافق، تقویت توان پلیس جزایر سلیمان به منظور مقابله با شورش‌هایی نظیر شورش ماه نوامبر در پایتخت است که ویرانی‌های بسیاری برجای گذاشت: «اجازه دهید با اطمینان خطاب به مردم بگویم ما با در نظر گرفتن منافع ملی و با چشمان باز این توافق را امضا کردیم. دولت وظیفه دارد از مردم، دارایی‌های آنها و زیرساخت‌های اساسی کشور محافظت کند.»
متیو وال، رهبر اپوزیسیون اما این اظهارات را قابل قبول نمی‌داند و اطمینان ندارد که توافق با چین به احداث پایگاه نظامی از سوی پکن منجر نشود. به گفته او، «این توافق تنها یک آغاز است و تهدیدهایی جدی‌تر علیه امنیت منطقه در پیش خواهد بود.»
به گفته کارشناسان، این توافق اولین در نوع خود میان چین و یک کشور حوزه ایندوپاسیفیک است. آنها هشدار می‌دهند اکنون ماناسه سوگاواره، نخست‌وزیر جزایر سلیمان که می‌خواهد انتخابات سراسری در سال آینده را به بهانه تغییر قانون اساسی عقب بیندازد، با اطمینان از حمایت چین در سرکوب اعتراضات احتمالی، خواسته‌اش را عملی کند. آن ماری بردی، استاد دانشگاه کانتربری در نیوزیلند می‌گوید: این توافق یک ابزار مهم برای «بر هم زدن بازی» است. او معتقد است با توجه به پیش‌نویس منتشر شده، توافق اخیر به چین اجازه خواهد داد در صورت «به خطر افتادن سرمایه‌های خارجی و مهاجران» در جزایر سلیمان از قدرت نظامی خود برای برقراری آرامش استفاده کند و در رقابت میان دموکراسی‌ها و اتوکراسی‌ها به دست آوردن چنین قدرتی توسط یک اتوکراسی خطرناک خواهد بود.
ماریس پین، وزیر خارجه استرالیا، در سخنانی به ‌شدت از امضای این پیمان امنیتی توسط جزایر سلیمان انتقاد کرد. به گفته او، استرالیا عمیقا نگران عدم شفافیت این‌ توافق و پتانسیل آن برای تضعیف ثبات در منطقه است.
واشنگتن‌پست نوشته به‌رغم وجود آگاهی کلی در ایالات متحده از گفت‌وگوها میان چین و جزایر سلیمان، خبر امضای توافق که از سوی رسانه‌های چینی و نخست‌وزیر جزایر سلیمان علنی شد برای آنها «شوکه‌کننده» بوده است. کاخ سفید دوشنبه اعلام کرد که کورت کمبل، هماهنگ‌کننده منطقه هند و اقیانوس آرام کاخ سفید و یک مقام ارشد وزارت خارجه امریکا در امور آسیا این هفته به جزایر سلیمان سفر خواهد کرد. کورت کمپبل و دانیل کریتنبریک، دستیار وزیر خارجه ایالات متحده در امور آسیای شرقی و اقیانوس آرام، همراه با هیاتی متشکل از مقامات وزارت دفاع و سازمان توسعه بین‌المللی ایالات متحده به سه کشور جزایر سلیمان، فیجی و پاپوآ گینه‌نو خواهند رفت. تاریخ این‌ سفر اعلام نشده است، ولی این گروه همچنین در هاوایی توقف خواهند کرد که با مقامات ارشد نظامی و شرکای منطقه‌ای در فرماندهی هند‌ و اقیانوس آرام ایالات متحده مشورت کنند. به گفته ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه امریکا، نگرانی درباره چین، یکی از موضوعاتی است که با مقامات جزایر سلیمان مورد بحث قرار می‌گیرد. او در کنفرانس خبری دوشنبه خود گفت که سیاست ایالات متحده در منطقه «حصول اطمینان کشورها از درک مزایای تعامل با واشنگتن بوده است و نه در مورد چین یا هر کشور دیگری.»
ند پرایس در ادامه افزود: «ما این را به آنها واگذار می‌کنیم تا آنچه ما پیشنهاد می‌دهیم با آنچه کشورهای دیگر از جمله کشورهای بزرگ‌ منطقه پیشنهاد می‌دهند، مقایسه کنند.» امریکا در فوریه گذشته اعلام کرد که به عنوان بخشی از تلاش دولت بایدن، رییس‌جمهوری ایالات متحده، سفارتی را در جزایر سلیمان باز می‌کند تا منابع امنیتی و دیپلماتیک بیشتری را به منطقه هند-اقیانوس آرام برای مقابله با افزایش نفوذ چین ارایه دهد. جزایر سلیمان در ماه مارس گذشته اعلام کرد که در حال ایجاد شراکت با چین برای مقابله با تهدیدات امنیتی و تضمین محیطی امن برای سرمایه‌گذاری منطقه‌ای است. 
استرالیا به ‌شدت نگران این توافق است. بارنابی جویس، معاون نخست‌وزیر این کشور روز چهارشنبه در واکنش به امضای توافق امنیتی میان چین و جزایر سلیمان گفت که «ما نمی‌خواهیم یک کوبای کوچک در نزدیک مرزهای خود داشته باشیم.»
از نگاه اندیشکده‌های غربی، این توافق برای جهان بسیار «خطرناک‌تر» از یک توافق عادی میان دو کشور مستقل است. چارلز ادل، مدیر بخش مطالعات استرالیا و مشاور ارشد مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌المللی، در توصیف این توافق به روزنامه نیویورک تایمز می‌گوید: «درس بزرگ این توافق برای دنیا این است که چین به دنبال بازتعریف نظم جهانی براساس منافع خود است. فارغ از اینکه محتوای این توافق چه باشد و اینکه آیا هدف اصلی چین توسعه منافع تجاری، ایجاد تاسیسات نظامی یا هر خواسته امنیتی دیگری باشد، مساله این است که آنها براساس منافع خود که در تضاد با منافع دموکراسی‌ها و جهان آزاد است، حرکت می‌کنند.» به گفته ادل، همکاری چین با جزایر سلیمان به مراتب از همکاری‌های امنیتی و اقتصادی پکن با کشورهایی نظیر کامبوج و پاکستان خطرناک‌تر است: «جغرافیا، جغرافیا و جغرافیا؛ راز این مساله همین است. جزایر سلیمان از نظر جغرافیایی اهمیت استراتژیک و شگفت‌انگیزی دارد و خطوط کشتیرانی که ایالات متحده را به آسیا متصل می‌کند از نزدیکی آن می‌گذرد. در نتیجه همان‌طور که ژاپن در جنگ جهانی دوم نشان داد، می‌توان از منطقه برای ضربه زدن به منافع امریکا و متحدانش استفاده کرد.»
کارشناسان منطقه‌ای هشدار می‌دهند که ایالات متحده اگر می‌خواهد جلوی تداوم افزایش نفوذ چین در منطقه را بگیرد، نیاز دارد رویکردی متفاوت از گذشته را در پیش گیرد. میهای سورا، پژوهشگر اندیشکده لوی در سیدنی باور دارد که سیاست ایالات متحده تعامل مثبت و بسیار قوی‌تر از گذشته با ملل منطقه است و پایه و اساس این رابطه جدید باید همکاری در راستای افزایش توان اقتصادی این کشورها باشد.
مجمع‌الجزایر سلیمان در اقیانوس آرام و در فاصله حدودا ۱۵۰۰ کیلومتری از ساحل استرالیا واقع شده است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱ ارديبهشت ۰۱ ، ۲۳:۳۷
sms reson